stagiair .NET Developer - Elmos Gent

À propos d’Elmos

Daadkrachtig. Creatief. Rechtuit.

Serieus, en soms met een ‘hoekje’ af.

Hiervoor staan wij. Al 21 jaar lang – sinds 2010 vanuit Mechelen en sinds 2016 vanuit de Ghelamco Arena in Gent.

Wij? Een familie van 230 serieus getalenteerde en warme IT-consultants. We gaan al 22 jaar samen op weg en realiseren de meest moeilijke IT-uitdagingen bij klanten. Klinkt te vaag? Lees hieronder of je je stage binnen .NET bij ons wil uitoefenen. Wij staan in elk geval te popelen om met jou in zee te gaan!

Nos offres d’emploi

Samen met een collega-student start jij bij Elmos Gent aan een belangrijk hoofdstuk van je studie: je stage! Wij langs onze kant willen je graag helpen bij het behalen van je diploma en hebben een tof stageproject in gedachten. Het wàt en hoé kom je maar ontdekken op een kennismakend gesprek. Alles begint met de wederzijdse klik en jouw inspraak. 

Eenmaal aan boord volgt de begeleiding door een senior-in-huis en de blijvende feedbackmomenten met jouw school.

Exigences

 • Leergierig: je hebt al meer dan één broek of rok versleten aan de schoolbanken, maar toch is je honger naar kennis niet gestild. Je wil blijven bijleren en die kennis eindelijk in praktijk kunnen omzetten, op een project waar wij écht iets mee gaan doen.
 • Vertaler: als je geluk hebt, ligt een technische analyse voor je neus. Als je minder geluk hebt, is het aan jou om de vertaalslag te maken van het analysedocument naar een werkdocument voor jou.
 • Creatieve geest: development is een kunst op zich. Je kunt toveren met frameworks, shortcuts of trucjes die je op Stack Overflow hebt geleerd.
 • Communicator: Collega’s hangen aan je lippen (of je hoopt dat ze dat doen) als je aan het woord bent. Je kan je boodschap structureren en aan een collega uitgelegd krijgen waar je tegenaan botst, of wat je wil dat hij/zij voor je zal doen.
 • Administratieve duizendpoot: documenteren is belangrijk, of je dat nu graag doet of niet. Je wil toch dat je collega het bos door de bomen ziet in je code als jij eenmaal afgestudeerd bent?

Hiermee kan je extra punten scoren:

 • Gevoel voor humor. Daarmee kan je op elk feestje of  tijdens de gezamenlijke middagpauze bij Elmos scoren.
 • Healthy food in plaats van de klassieke boterham? Bring it on!

Offre

 • Leuke vibes in de Ghelamco Arena, met zicht op gespierde kuiten van de Buffalo’s, nice food in de Albert Heijn, loopbanden en leuk ingerichte spots.
 • Steeds een luisterend oor en een open deur.
 • Een bende gedreven en daadkrachtige collega’s!
 • En mocht je na je stage bij ons blijven werken, kan  dat! Naast onze eeuwige dankbaarheid hiervoor, krijg je ook het volgende:

 1. Leuke (familie)events die een combinatie vormen van IT-kennis, networking en lekkere catering
 2. Stabiele werkgever met oog voor groei en menselijk kapitaal
 3. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleiding
 4. Tijd voor ontspanning in de 20+ 12 vakantiedagen
 5. Verder: een verloning op maat van je leven, aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandzorg, bedrijfswagen (of netto vervoersonkosten), maaltijd- en ecocheques.

Contact

Charlotte of Lore 

+32 (0)15.28.51.80