Liesbeth, onze manager, vergadert met het team
Zoek je een job in IT?
Zoek je IT’ers?
Wij hebben de perfecte match.
Contacteer ons voor het juiste talent
 • Speciale dank aan Marijke Wouters voor haar volhardende ondersteuning bij ons grootste development project de afgelopen jaren!

  Ruben Smolders
  Head of Product Development Payroll & Reward Belgium, SD Worx
  Alle verhalen
  sd worx
 • We hebben een goede samenwerking met Elmos. Ze streven oprecht naar een goede match tussen de consultant en de klant, en dat effectief voor beide partijen. De consultants zijn zeer professioneel, gedreven en zeer competent. De samenwerking met Jef, onze Account Manager bij Elmos, is heel aangenaam. Van alle accountmanagers waar ik mee werk negeer ik zijn telefoontjes veruit het minste!

  Sven Van den Eynde
  Software Development Manager
  Alle verhalen
  wolters kluwer
 • Het is goed en prettig samenwerken met Elmos. Vlotte communicatie, zeer goede consultants en veel affiniteit met onze noden en werking.

  Tom van Baarle
  Transformation Lead, Mediahuis
  Alle verhalen
  mediahuis
 • De afgelopen periode hebben onze Elmos consultants blijk gegeven van een enorme werkgeest. Niet enkel was de opdracht zelf moeilijk te realiseren in het gevraagde tijdsbestek, de realiteit van de social distancing en het massale telewerk zorgde voor een uitzonderlijk complexe situatie. Maar dankzij jullie energie werd het toch een geweldig succes. Jullie hebben met zijn allen ons devies ‘Samen Sterk!’ eer aangedaan.

  Anton Van Gorp
  IT Change Manager, ABVV
  Alle verhalen
  abvv
 • We zijn zeer tevreden over het werk van Elmos. Ik heb de indruk dat jullie consultants echt fier zijn dat ze voor jullie werken (en niet alleen omdat ze met Pasen en Sinterklaas chocolade krijgen.

  Christine Potters
  AS/400 teamlead
  Alle verhalen
  dkv
 • Elmos slaagt er altijd in om de juiste profielen aan te bieden - zelfs in deze tijden van thuiswerk door COVID-19. Na een aantal fijne Skype-gesprekken hopen we onze nieuwe medewerker binnenkort fysiek te kunnen ontmoeten op de werkvloer!

  Jørgen Trauwaen
  Head of Software Testing, Crefius
  Alle verhalen
  crefius
Welke IT-job past bij jou?

Geen job gevonden die jou ligt? Laat hier je gegevens achter, wij laten je sowieso weten hoe we je kunnen helpen. 

Solliciteer spontaan

Sylvester Spitaels

Vind een job

solution architect
Antwerpen (Regio)

Onze organisatie wenst de waardepropositie op een meer toekomstgerichte manier in te vullen, waarbij klanten zullen kunnen genieten van een meer gepersonaliseerd productaanbod en dienstverlening. We wensen deze producten en diensten aan te bieden via verschillende kanalen, zoals winkel, de app/mobile web en het eco-systeem van MaaS-aanbieders. Digital en self service zullen hierbij altijd als een aantrekkelijk alternatief naar voor gebracht worden, ook voor klanten die in het verleden gebruikmaakten van fysieke kanalen zoals de winkel.

Senior C++/.net
Limburg

Onze klant biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen aan. 

Informatie, software en trainingen die onze klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die hen toelaten hun werk efficint uit te voeren. 

Als onderdeel van de wereldwijde groep combineren ze een grondige kennis van hun lokale markt met inzicht in wereldwijde tendensen en kunnen ze permanent investeren in nieuwe technologien. 

De aandelen van van de klant staan genoteerd op de Euronext Amsterdam (WKL) en zijn eveneens opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen. 

Het bedrijf telt 19 000 medewerkers in meer dan 40 landen.