We gaan voor de perfecte 'klik'

We gaan voor de perfecte 'klik'

We gaan voor de perfecte 'klik'

Elmos-consultants versterken je team en maken van elk ICT-project een succes.

Op zoek naar een ICT-job met pit? Bij Elmos maak jij mee het verschil.

ICT met kennis van mensen

Uiteraard hebben onze consultants veel technische bagage. En natuurlijk zijn ze inzetbaar op het moment waarop dat voor jou écht nodig is. Het verschil zit in hun talent en attitude: een Elmos-consultant versterkt je team en tilt jouw project naar een hoger niveau. En… een Elmos-consultant gaat mee tot aan de eindstreep!

Elmos vindt expertise of mankracht voor elke ICT-job. Elk bedrijf is anders en elk project heeft zijn bijzonderheden, maar dankzij onze ervaring vinden wij keer op keer de perfecte match voor elke organisatie. Samen maken we de klik.

Onze Elmos-consultants zijn onder te verdelen in 3 domeinen

Management services

Management services

Onze consultants hebben allemaal een brede ICT-kennis. Maar er is meer. Dankzij hun intelligentie en hun drive zijn het ook straffe, inhoudelijke allround professionals die jouw bedrijf kunnen adviseren in het management. Of het nu gaat over interim IT-management, change management, release management,… Elmos heeft voor jou de geknipte consultant.

Infrastructure services

Infrastructure services

Elmos werkt volledig platformonafhankelijk en biedt alle ondersteuning die je nodig hebt: van helpdeskmedewerkers via systeemingenieurs tot systeemarchitecten.

Application services

Application services

Elmos-consultants hebben de kennis en de ervaring om elk ICT-project van A tot Z of een deelproject, tot een goed einde te brengen. Je vindt bij ons projectleiders, businessanalisten, functioneel analisten en analistprogrammeurs.

Vind een job

Onze vacatures

    Momenteel hebben wij geen vacatures.

Ben jij de perfecte klik?

Heb jij talent, de intelligentie en de attitude?

ICT draait om mensen. Wij zoeken talent met de juiste skills en een unieke attitude. Onze consultants passen perfect op de werkvloer en bieden steeds een meerwaarde, zowel professioneel als menselijk. Versta jij onder unieke attitude ook: leergierig, gedreven, creatief en wil jij bij Elmos het verschil maken?

Overtuig ons van je ambitie

Young potentials program

Heel wat recent afgestudeerde bachelors en masters in de ICT staan te trappelen om bij Elmos aan de slag te gaan. Het aantrekkelijk loonpakket mét firmawagen speelt zeker een rol, maar het ultieme geheim is het ‘Young Potentials Program’. Deze intensieve opleiding stoomt jong talent klaar als .NET Certified Developer. Na een individueel leerparcours en een inspirerende stage bij een echte klant, ben je klaar voor het ‘echte’ werk.

Wat onze klanten en consultants zeggen

"Elmos begrijpt de wielerterm 'de prijzen worden pas aan de meet gegeven' heel goed. En daar trainen ze elke dag hard voor!"

Leo Schoovaerts

Executive Manager IT,
Belfius Insurance Belgium

"Een warm welkom en een leuke babbel op je eerste werkdag is toch dé perfecte basis voor een vlotte samenwerking, niet?"

Peter Lenjou

Elmos-consultant,
Elmos

"Elmos sluit qua bedrijfscultuur zeer goed aan bij ons bedrijf"

Peter D'haese

General Manager Industrial IT & Modelling,
ArcelorMittal Gent