Analyse & Projectmanagement met focus

Met een uitvoerige analyse en een realistisch plan van aanpak onder de arm laten onze business analisten, functioneel analisten en project managers niets aan het toeval over. De consultants van Elmos springen tijdelijk bij om uiteenlopende IT-projecten te bestuderen, te begeleiden en indien nodig te testen. Definiëren van user stories over het traceren van de functionele noden tot het opstellen en beheren van de planning en het budget.

Onze IT-consultants analyse & PM zijn niet aan hun proefstuk toe. Dankzij een indrukwekkende praktijkervaring onderscheiden ze vlot hoofd- van bijzaak, werken ze hoofdzakelijk agile en focussen ze op het telkens on time en on budget opleveren van de projecten. Elmos analyseert en coördineert development- en dataprojecten met focus!

Analyse en projectmanagement

Jobs

Business Analist
Antwerpen (Regio)
Brussel (Regio)
Gent (Regio)
Mechelen (Regio)
Leuven (Regio)
Kempen (Regio)
Antwerpen (Provincie)
West-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Limburg

Ben jij een analytisch denker? Rijmt passie voor jou met innovatie? Dan staan we bij Elmos te springen om jouw IT-talenten te verbinden met een boeiende, gevarieerde job als Business Analist. Je bent de onmisbare schakel tussen IT en business. 

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een Business Analist. In deze gevarieerde functie help je je collega’s bij het ontwikkelen van de best mogelijke oplossing voor verschillende projecten.

Functioneel Analist
Antwerpen (Regio)
Brussel (Regio)
Gent (Regio)
Mechelen (Regio)
Leuven (Regio)
Kempen (Regio)
Antwerpen (Provincie)
West-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
Limburg

Ben jij een analytisch denker? Rijmt passie voor jou met innovatie? Dan staan we bij Elmos te springen om jouw IT-talenten te verbinden met een boeiende, gevarieerde job als Functioneel Analist. Je bent de onmisbare schakel tussen de IT-afdeling en de business.

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een Functioneel Analist. In deze gevarieerde functie help je je collega’s bij het ontwikkelen van de best mogelijke oplossing voor verschillende projecten.

Alle jobs

Elmos blijft investeren in IT en in mensen

We moedigen onze IT-consultants aan om zich te ontwikkelen als professional én als persoon. Enerzijds met onze indepth opleidingen functionele analyse, business analyse en project management, anderzijds met een aanbod op maat van people skills.

 

Check onze masterclasses