Young Potentials Program Elmos - Masterclass Data

Masterclasses voor IT'ers

Zin om jouw carrière te kick-starten? En is IT jouw cup of tea? Mooi zo: met onze betaalde Masterclasses stomen wij jou helemaal klaar voor je eerste job.

Ben je gepassioneerd door data, analyse of software development? En wil jij je carrière een kickstart geven tijdens een betaalde opleiding? Dan zit je hier helemaal goed! Ontdek hier onze masterclasstrajecten:

 

Masterclass Data

Altijd al een boon gehad voor data? Dan is dit hét moment om je data-skills naar een hoger niveau te tillen tijdens onze Masterclass Data Analyse van 1 tot 20 juli of onze Masterclass Data Engineering van 29 augustus tot 16 september.

Masterclass Business Analyse

Heb jij een IT-diploma op zak en ben je op zoek naar een eerste job? Heb je al een IT-achtergrond en wil je een carrièreswitch maken naar analist? Of heb je affiniteit met IT en wil je graag een stapje verder gaan om de processen binnen bedrijven te optimaliseren?

Tijdens onze Masterclass Business Analyse van 1 tot 20 juli geven onze experts een doorgedreven opleiding om van jou een volwaardig en impactvol analist te maken.

Masterclass Development

Kom je net van de schoolbanken met een IT-diploma op zak? Of heb je een basisopleiding genoten en veel ‘goesting’ om te programmeren? Schrijf je dan in voor onze Masterclass Java of .NET.