Samenwerking Elmos en SD Worx - IT-consultancy

Elmos en SD Worx, al meer dan 10 jaar partners

Elmos en SD Worx werken al meer dan 10 jaar samen. Wat onze samenwerking zo sterk maakt en hoe SD Worx onze IT-consultants ervaart? Dat kom je te weten in onze video!

 

Elmos werkt al meer dan 10 jaar succesvol samen met HR-dienstverlener SD Worx. Enkele jaren geleden werd Elmos zelfs preferred partner van SD Worx. Met een aantal partners wil dit HR-dienstenbedrijf namelijk een vaste goede samenwerking. “We merken dat dat zijn vruchten afwerpt. Preferred suppliers doen extra hun best om projecten mee tot een goed einde te brengen en de juiste mensen en fit te zoeken”, aldus Ruben Smolders, Head of Product Development Payroll & Reward bij SD Worx. 
 

Een echt partnership

Een jarenlange samenwerking betekent ook dat je elkaar heel goed leert kennen. Marijke Wouters, Sales Manager bij Elmos: “Ik heb uit onze samenwerking vooral geleerd om nog meer en beter te feedbacken naar de klant. Het is als leverancier niet altijd evident om je te mengen in de geplogenheden van de klant. Maar SD Worx geeft stimuleert ons om dat juist wel te doen. Dan spreek je echt over een partnership. En dat is heel fijn.”
 

Internen en externen gelijk behandeld

Een pool aan interne en externe medewerkers managen is niet altijd makkelijk. Toch slaagt SD Worx erin om betrokkenheid te genereren en een hechte teamsfeer te creëren. “Wat ik ontzettend fijn vind is dat SD Worx oog heeft voor de beleving van onze IT-consultants. Ze kijken naar wat IT-consultants willen en hoe ze hun carrièretraject zien. Internen en externen worden er echt gelijk behandeld”, vertelt Marijke. 

Ook IT-consultant van Elmos Kenneth Van Gyseghem die bij SD Worx aan de slag is als developer kan dat beamen. Hij weet zelfs niet wie een externe consultant is en wie niet. “We worden uitgenodigd op bedrijfsfeestjes, mogen eten in het bedrijfsrestaurant, we hebben gesprekken met de agile coach. Er is geen verschil te merken.” 

 

De kracht van de samenwerking

We vroegen Ruben van SD Worx om onze IT-consultants te omschrijven. Dit was zijn antwoord: “Ik ervaar de consultants als leergierige, stille harde werkers. Ze zijn erg betrouwbaar en loyaal.” 

“Ik denk ook wel dat Elmos mensen kiest die ook echt mee willen bouwen aan een hechte teamsfeer. De kracht van onze samenwerking ligt erin dat wij de consultants heel erg betrekken bij SD Worx, maar ook dat het mensen zijn die zich laten betrekken omdat ze zo gescreend en gekozen zijn door Elmos”, aldus Ruben.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op met onze Sales Manager Marijke Wouters via marijke [dot] wouters [at] elmos [dot] be!