Elmos-toren Mechelen

Elmos neemt sectorgenoten Target Recruitment en Teknik Recruitment over

Elmos neemt sectorgenoten Target Recruitment en Teknik Recruitment over. Met deze acquisitie versterkt het bedrijf zijn positie op de Belgische IT-markt en zet het zijn groeistrategie verder.

Elmos wist de laatste drie jaar met meer dan 10% organisch te groeien. Om zijn verdere groeiambities waar te maken, ging het bedrijf op overnamepad. Liesbeth Debruyn, General Manager van Elmos: “Met de overname van Target Recruitment en Teknik Recruitment willen we onze positie op de IT-dienstenmarkt verder versterken. Door onze krachten te bundelen kunnen we ons team van IT-consultants verder uitbouwen met een pool van zeer diverse IT-talenten om zo onze klanten nog beter te bedienen.”

Target Recruitment is gespecialiseerd in IT-profielen voor zowel permanente functies als consultancyopdrachten, Teknik Recruitment buigt zich over werving en selectie binnen de engineeringmarkt. De drie bedrijven, Elmos, Target Recruitment en Teknik Recruitment, hebben een sterke reputatie bij hun klanten. Die zullen voordeel halen uit de integratie. “We bundelen onze complementaire krachten en kennis, de bedoeling is dat we van elkaar leren en elkaar versterken om zo nog meer waarde te creëren voor onze klanten”, vertelt Liesbeth Debruyn.

Aandacht voor persoonlijke groei

De werknemers en consultants van Target Recruitment en Teknik Recruitment kunnen hun voordeel halen uit het persoonlijk groeitraject en het opleidingsprogramma dat Elmos zijn medewerkers biedt. “We keken al een tijdje uit om aan te sluiten bij een grotere groep en gebruik te kunnen maken van de faciliteiten die dit meebrengt. Die kans krijgen we nu bij Elmos. Door aan te sluiten bij de Elmos-groep kunnen we onze klanten nog gerichter ondersteunen én kunnen we onze medewerkers nieuwe kansen en carrièremogelijkheden bieden”, aldus Nelly Ehab van Target Recruitment.

Target Recruitment en Teknik Recruitment blijven onder eigen naam en branding actief en de dagelijkse operaties blijven los van Elmos lopen. Om de synergie in de dienstverlening verder te versterken, verhuist het twaalfkoppige team van beide bedrijven naar het hoofdkantoor van Elmos in Mechelen.

Elmos levert IT-consultants binnen de drie domeinen Management Services, Development Services en Infrastructure Services aan de top 500 van de in België gevestigde ondernemingen, bedrijven uit de pharma, logistiek, bank- en verzekeringswereld, sociaal secretariaten, de overheid, industrie en retail.