Kickstart je IT-carrière met onze Masterclasses

Bijna van de schoolbanken af? En is IT jouw cup of tea? Mooi zo: met onze Masterclasses stomen wij jou helemaal klaar voor je eerste IT-job.

Bijna van de schoolbanken af? En is IT jouw cup of tea? Mooi zo: met onze Masterclasses stomen wij jou helemaal klaar voor je eerste IT-job.

Je hebt binnenkort je diploma op zak en bent al volop aan je eerste job aan het denken? Neem dan een vliegende start en geef jezelf alle kansen met de Masterclasses van Elmos. Een crash course van 4 weken waarin we je klaarstomen voor een succesvolle IT-carrière.

Wist je trouwens dat 65% van de starters zich niet helemaal klaar voelt voor zijn eerste job? Klaar om daar wat aan te doen!

Of je nu een passie hebt voor data, een boon voor programmeren of een aangeboren talent om te analyseren, in onze Masterclasses vind je ongetwijfeld de opleiding waarmee je de perfecte (dubbel)klik hebt.

1. Masterclass Data Analyse

Altijd al een voorliefde gehad voor data? Houden zo, want data is het nieuwe goud, of de nieuwe olie zoals je zelf wil. Steeds meer bedrijven willen die ‘grondstof’ maar al te graag ontginnen en inzetten in hun business-processen. En daar kan jij bij helpen. Zeker na onze Masterclass Data Analyse (1 tot 20 juli) die je klaarstoomt tot killer data-analist. Tijdens deze 3 weken leer je werken met verschillende soorten datasets, zodat je data kan cleanen, manipuleren en voorbereiden voor verdere analyse. Maar je gaat ook aan de slag met populaire tools zoals PowerBI en Tableau om dashboards te maken die duidelijkheid scheppen in abstracte cijfers.

Meer info en inschrijven

2. Masterclass Data Engineering

Van 29 augustus tot 16 september worden onze data engineers klaargestoomd. Na 15 trainingsdagen door specialisten uit de field en een inhouse project schrikt het opzetten en onderhouden van data-infrastructuur zoals pipelines, data lakes en BI-omgevingen je langs geen kanten meer af. Je zal bovendien helemaal in staat zijn om data te verplaatsen vanuit verschillende bronnen naar een centrale omgeving die door andere stakeholders gebruikt kan worden.

Welke achtergrond heb je precies nodig? Een zwak hebben voor data is een must. Daarnaast is een bachelor of master in IT, economie of wiskunde een aanrader.

Meer info en inschrijven

3. Masterclass Business Analyse

Van 1 tot 20 juli maak je kennis met alle belangrijke facetten van een job als IT-analist. Dit kan gaan van het modelleren van flows in BPMN tot het werken in Scrum-teams. Je leert nieuwe technologieën kennen en geen enkel technische begrip zal nog geheimen voor je hebben, zodat je kan meedraaien in teams van verschillende nationale en internationale projecten.

Wie aan deze Masterclass kan deelnemen? Idealiter heb je een IT-diploma op zak en ben je op zoek naar een eerste job of heb je een IT-achtergrond en wil je een carrièreswitch maken naar analist. Ook wie affiniteit heeft met IT en graag een stapje verder wil gaan om de processen binnen bedrijven te optimaliseren is welkom.

Meer info en inschrijven

4. Masterclass Java

Ligt je passie bij het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen?

Dan dompelen onze trainers en Competence Manager Kevin DeRudder je tussen29 augustus en 16 september heel graag onder in de wereld van Java. Je krijgt trainingen in onder andere Java, Design Patterns, Spring Framework, Web Security & Threats. Daarna volgt het onderdeel client side development met HTML, CSS, JavaScript, Angular, Agile en Scrum. Wil jij een vliegende start maken? Dan is deze Masterclass op jouw lijf geschreven.

Meer info en inschrijven

5. Masterclass .NET

Ben je in de ban van .NET en wil je graag websites ontwikkelen en onderhouden, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen bouwen in een .NET-omgeving? Je staat te popelen om alles te leren over HTML, CSS, JavaScript, Angular, .NET, ASP.NET API, Design Patterns, agile en scrum? Na onze Masterclass .NET zal je worden ingeschakeld op grote projecten waarbij je van begin tot eind zal meedenken en mee programmeren bij een van onze klanten. En geloof ons, je zal geen dag zonder werk zitten! Onze Masterclass .NET vindt plaats tussen 5 en 23 september.

Meer info en inschrijven

Je wordt slimmer én je wordt betaald

Nog voor je aan de opleiding start, krijg je een contract van onbepaalde duur. Daarnaast krijg je als IT-consultant bij Elmos continue begeleiding en coaching van onze Competence Manager. Bovendien staan we bekend voor onze familiale sfeer, onze deur staat letterlijk altijd open.

Are we a match? Solliciteer dan nu!