Recruiter worden? Onze Recruitment Class stoomt je klaar!

Samen met the Recruiters Academy organiseren we een unieke opleiding. Voor recruiters, door recruiters.

Geen job zo afwisselend als die van recruiter. Geen job zo belangrijk ook, want als recruiter heb je letterlijk een positieve impact op het geluk en succes van anderen. En toch wordt in HR-opleidingen nauwelijks aandacht besteed aan rekrutering. Elmos en ElmosExpert gaan in zee met The Recruiters Academy om daar verandering in te brengen. Klaar voor de mooiste job ter wereld?

Verlaat je straks de schoolbanken? Voel je je niet kiplekker in je huidige job? Of ben je op zoek naar meer zingeving? Schrijf je dan snel in voor onze Recruitment Class die begint op 5 september

Je start het programma in een klas van 8 toekomstige recruiters. Na 5 weken zwaaien jullie af als een hechte groep. Mét een vast contract als recruiter op zak.

Hybride opleiding

Onze Recruitment Class stoomt kandidaten klaar voor een job als recruiter in het domein van IT. Het Accelator-programma vindt gedurende 5 weken deels plaats bij Elmos in Mechelen en deels bij The Recruiters Academy in Antwerpen. Die afwisseling stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de teamspirit. De theoretische modules coveren alle aspecten, van recruitment fundamentals tot service excellence, en worden afgewisseld met 'work it' momenten. Werkmomenten waarin alle nieuwe kennis meteen in de praktijk omgezet wordt.

 

Wie kan zich inschrijven?

Je hoeft trouwens helemaal geen HR-achtergrond te hebben om aan de opleiding te beginnen. Of je nu net van de schoolbanken komt, heel binnenkort afstudeert of gewoon je carrière een nieuwe wending - en meer zin - wil geven, iedereen kan zich inschrijven. De enige voorwaarde? Dat je een passie hebt voor mensen en een positieve impact wil maken op het geluk en succes van anderen.

Zoveel meer dan 'cv-schuiver'

Wat er zo leuk is aan de job? Dat vertelt Patricia Oeyen, mede-oprichtster van The Recruiters Academy, graag zelf: "Het is echt een topjob. Ik doe het al meer dan 15 jaar en nog altijd met veel plezier. Het klinkt misschien cliché, maar als recruiter kan je mensen gelukkig maken. Iemand zei me ooit: "Werk is zingeving." Elke dag sta je op en investeer je veel tijd in je werk. Als je mensen op de juiste plaats kan zetten, creëert dat intrinsieke motivatie. En dat leidt dan weer tot betere resultaten voor het bedrijf. De juiste match is dus win-win!"

Ben jij op zoek naar een eerste baan? Of zit je niet helemaal op je plek en heb je interesse in de mooiste job ter wereld? Ben je gepassioneerd door mensen en krijg je energie van resultaten halen? Hou je van variatie, autonomie en teamwork? Dan is een carrière als IT-recruiter helemaal iets voor jou.

Schrijf je via onderstaande link in voor onze Recruitment Class die start op 5 september.

Ik word recruiter.