Recruiter worden? Onze Recruitment Class stoomt je klaar!

Samen met the Recruiters Academy organiseren we een unieke opleiding. Voor recruiters, door recruiters.

Geen job zo afwisselend als die van recruiter. Geen job zo belangrijk ook, want als recruiter heb je letterlijk een positieve impact op het geluk en succes van anderen. En toch wordt in HR-opleidingen nauwelijks aandacht besteed aan rekrutering. Elmos gaat in zee met The Recruiters Academy om daar verandering in te brengen. Klaar voor de mooiste job ter wereld?

Als ondernemer moet je maar met 1 ding bezig zijn: je mensen. Wie plaats je in je bedrijf en wie past waar? Doe dat goed, en je hebt verder weinig kopzorgen. Doe het fout, en je bent 95% van je tijd bezig met je recruitment mistakes goed te maken. Maar als je als recruiter of manager aan de slag gaat, wordt er vanuit gegaan dat je kan rekruteren. Nergens is dat zo duidelijk als in de opleidingen. Of eerder, het gebrek aan opleidingen, want in HR-richtingen gaat zelfs niet 1 studiepunt naar recruitment.

Hybride opleiding

Elmos, ElmosExpert en The Recruiters Academy slaan daarom de handen in elkaar om een specifieke opleiding van 5 weken te organiseren, 5 dagen per week. Daarin worden kandidaten klaargestoomd voor een job als recruiter in het domein van IT en Engineering. Het Accelator-programma gaat deels door bij Elmos en deels bij The Recruiters Academy. Die afwisseling stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de teamspirit. De theoretische modules coveren alle aspecten, van recruitment fundamentals tot service excellence, en worden afgewisseld met 'work it' momenten. Werkmomenten waarin alle nieuwe kennis meteen in de praktijk omgezet wordt.

Doelgroep

Je hoeft trouwens helemaal geen HR-achtergrond te hebben om aan de opleiding te beginnen. Of je nu net van de schoolbanken komt, heel binnenkort afstudeert of gewoon je carrière een nieuwe wending - en meer zin - wil geven, iedereen kan zich inschrijven. De enige voorwaarde? Dat je een passie voor mensen hebt en een positieve impact wil maken op het geluk en succes van anderen.

Zoveel meer dan 'cv-schuiver'

Wat er zo leuk is aan de job? Dat vertelt Patricia Oeyen, mede-oprichtster van The Recruiters Academy, graag zelf: "Het is echt een topjob. Ik doe het al meer dan 15 jaar en nog altijd met veel plezier. Het klinkt misschien cliché, maar als recruiter kan je mensen gelukkig maken. Iemand zei me ooit: "Werk is zingeving." Elke dag sta je op en investeer je veel tijd in je werk. Als je mensen op de juiste plaats kan zetten, creëert dat intrinsieke motivatie. En dat leidt dan weer tot betere resultaten voor het bedrijf. De juiste match is dus win-win!"

Ben jij op zoek naar een eerste baan? Of zit je niet helemaal op je plek en heb je interesse in de mooiste job ter wereld? Ben je gepassioneerd door mensen en krijg je energie van resultaten halen? Hou je van variatie, autonomie en teamwork? Dan is een carrière als IT-recruiter helemaal iets voor jou.

Schrijf je via onderstaande link in voor onze Recruitment Class met start in juni of september.

Ik word recruiter.