Onze expertise in 3 domeinen

Management services

Onze consultants hebben allemaal een brede ICT-kennis. Maar er is meer. Dankzij hun intelligentie en hun drive zijn het ook straffe inhoudelijke allround professionals die jouw bedrijf kunnen adviseren in het management.

Elmos-consultants optimaliseren en standaardiseren interne bedrijfsprocessen. Ze helpen je bij de migratie naar een nieuwe omgeving, helpen bij kennisborging, kunnen kosten reduceren of begeleiden veranderingsprocessen binnen jouw organisatie.

Infrastructure services

Elmos werkt volledig platformonafhankelijk en biedt alle ondersteuning die je nodig hebt: van helpdeskmedewerkers tot systeemarchitecten.

Elmos-consultants bestaan in vele maten en soorten. Van een first-line helpdeskmedewerker die je klanten vriendelijk helpt met technische problemen, over een operator, tot de systeemingenieur of systeemarchitect die voor jou een heel ICT-systeem op de rails gaat zetten. Je kan op twee oren slapen: migratie, mobile computing, device management, ITIL, VPN-oplossingen, active directory design & optimalisatie klinken hen allemaal als muziek in de oren.

Application services

Elmos-consultants hebben de kennis en de ervaring om elk ICT-project tot een goed einde te brengen. Je vindt bij ons projectleiders, businessanalisten, functioneel analisten en analistprogrammeurs.

Soms heb je meerdere mensen nodig om een project uit te voeren. Elmos kan voor jou ook een volledig team samenstellen dat - al dan niet in combinatie met je vaste medewerkers - een project uitvoert van A tot Z.

Development:

C#, Java, PL/SQL, VB.NET, HML5, Mobile development, MVC/MVVM, JavaScript, CSS3, Objective-C, C++, PHP, Cobol, RPG,…

Methodology:

Agile, Scrum, Prince2, Waterfall, ITIL,  Kanban, PMBOK, LEAN,…

Operating Systems:
Windows, Unix/linux, Z/OS, Android, iOS,…

Systems & Middleware:

Virtualisation, Websphere, Apache, Tomcat, SCCM, AD, Exhange, Cloud Services, Nagios, IIS, MSI, App-V,…  

Security & Network:

Firewalls, Routing, Switching, Cisco, HP, F5, Checkpoint,…

Databases, Big Data & BI:

SQL server, Oracle, DB2 , Mongo DB,  NoSQL, Datawarehouse, Hadoop,…

Software:

Microsoft, Oracle, CRM, ERP, CMS, SAP,…

Testing:

Mobile Testing, Application Testing, Functional Testing, Test Automation,…