Kunnen we je helpen?

Sylvester helpt je graag verder op 0476 86 23 95 of via sylvester [dot] spitaels [at] elmos [dot] be.

Sylvester Spitaels Teamlead Recruitment Elmos

Data Engineer

Solliciteer voor deze job

Vacature: 7464

Functieomschrijving

Om onze klant in de media industrie te versterken zijn we op zoek naar een data engineer. Jij helpt het data team op zoek te gaan naar de beste oplossing en bent verantwoordelijk voor het opzetten van ETL-pipelines, het modelleren van data en het beheer van de Azure omgeving. Met verschillende nieuwsmerken, miljoenen lezers,  bezoekers en abonnees beschikt onze klant over een enorme hoeveelheid data. Data waar jij iets mee kunt!

Jij bent de schakel in het proces waar informatieproducten worden gerealiseerd. Kortom je bent van ontwikkeling tot productie betrokken.

In de on-prem en Microsoft Azure cloud-omgeving bouw je mee een datafundament waarin alle databronnen ontsloten worden voor dashboards, analyses en andere informatieproducten voor onze klant. Je werkt veel samen met collega ́s binnen je team, de afdeling en de business.

Als data engineer BI neem je een trekkersrol in het ontwerpen en aligneren van ETL processen. Jouw verantwoordelijkheidsniveau ligt bij het effectief ontwerpen en realiseren van componenten van ons datawarehouse, met data pipelines van bron tot eindgebruiker. Je kijkt ook actief mee om oplossingen naar de cloud te brengen en jouw ervaring hierin te delen met het team.

Vereisten

Als Data Engineer BI heb je minstens 5 jaar ervaring binnen een ETL- BI/datawarehouse omgeving waardoor je up-to-date kennis hebt van BI architectuur en – oplossingen. Logisch dat je kennis hebt van

  • Data-integratie methoden zoals Azure Data Factory & SQL Server Integration Services
  • SQL Server Relationele Databases
  • T/SQL
  • Modelleren van data marts
  • DAX

In deze rol is kennis van Azure ook een must.

Solliciteer voor deze job
Gerelateerde jobs