Kunnen we je helpen?

An helpt je graag verder op 0474 87 23 86 of via an [dot] liekens [at] elmos [dot] be.

An

Functioneel Analist Omnichannels

Solliciteer voor deze job

Vacature: 5982

Functieomschrijving

Binnen de development value stream Omnichannels beheert het team de features die raken aan alles wat met Personen te maken heeft. Dit heeft betrekking op uiteraard onze klanten, maar ook op alle medewerkers. We werken samen met verschillende andere development value streams die we ondersteunen om innovatieve nieuwe use cases te realiseren. Het team is een nieuw, multidisciplinair en full-stack agile team wat werkt volgens de SAFe methodologie. Dit alles maakt het een zeer dynamische, uitdagende en interessante omgeving om in te werken.

Als functioneel analist ben je de spil tussen de verschillende aanvragers maar ook mogelijk gempacteerde systemen. Kortom, je waakt over de functionele geschiktheid en end-to-end integratie van de oplossingen. Je evalueert en challenged de business requirements en de voorgestelde oplossingen. In samenspraak met de verschillende partners werk je een oplossing uit en modelleert deze met behulp van UML. Je stelt duidelijke analysedocumenten en user stories op in functie van de gebruiker.

Vanuit je centrale rol bewaar je het end-to-end overzicht, en ben je het aanspreekpunt voor functionele en integratie vragen. Je helpt om een goede cordinatie en samenwerking tussen de verschillende partijen te realiseren. Je bewaakt de kwaliteit van de verschillende opleveringen, en analyseert testdefects en problems. Omdat het team nieuw is speel je ook een belangrijke rol in de vormgeving hiervan.

Vereisten

Je bent georganiseerd en zorgt voor duidelijkheid en structuur. Je hebt oog voor detail maar kan ook het overzicht bewaren in een complexe omgeving. Je hebt een goede technische kennis maar houdt ook een klantgericht perspectief. Je kan kritisch denken, en durft vragen te stellen en feedback te geven. Je kan goed omgaan met verandering en kan snel schakelen. Je bent zelfstandig, ondernemend en neemt verantwoordelijkheid om een goed resultaat te bereiken. Daarnaast kan je goed werken in teamverband en heb je goede communicatievaardigheden.

Ervaring

  • Masterdiploma of gelijkwaardige ervaring
  • Minstens 5 jaar ervaring als functioneel / integratie analist
  • Je hebt een goede kennis van UML
  • Ervaring met Enterprise Architect is een pluspunt
  • Je hebt kennis van API's, SDK's, REST, JSON, SOAP, XML, SQL, Microservices, Cloud services, OAuth2, SSL/TLS,
  • Je hebt ervaring met tools als Jira, Confluence,
  • Ervaring met agile en SAFe werking is een pluspunt
  • Je bent diplomatisch

Solliciteer voor deze job
Gerelateerde jobs