Kunnen we je helpen?

An helpt je graag verder op 0474 87 23 86 of via an [dot] liekens [at] elmos [dot] be.

An Liekens Recruiter bij IT-consultancybedrijf Elmos

Junior Accountmanager

Solliciteer voor deze job

Vacature: 8269

Functieomschrijving

Wat mag je verwachten?

Een hands-on, no-nonsense samenwerking met Manon met als doel door te groeien naar een volwaardige accountmanager die zelfstandig zijn/haar klanten kan uitbouwen. Je wordt ondergedompeld in de wondere wereld van IT met zijn vele domeinen zoals development, analyse, data, projectmanagement, … Je leert alle aspecten van het salesproces en bouwt een sterk netwerk op.

Vereisten

What about you?

Je bent op zoek naar een eerste baan of je hebt een eerste ervaring binnen een commerciële rol. Je haalt energie uit het behalen van resultaten en je bent gepassioneerd door samenwerken met mensen. Voor jouw klanten en consultants, ben je bereid om 100% van jezelf te geven. Daarnaast spreekt de IT-sector je sterk aan en ben je bereid daarin te leren.

Je hebt een bachelor of master behaald en bent in het bezit van een rijbewijs. Nederlands, Frans en/of Engels schrijven en spreken is voor jou geen probleem.

Aanbod

What about us?

•         Contract van onbepaalde duur

•         Aantrekkelijke verloning, aangevuld met commissie en een mooi pakket extralegale voordelen (dagvergoeding, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gsm, laptop, bedrijfswagen, you name it.)

•         Glijdende werkuren en flexibiliteit naar home office toe

•         Loopbaanbegeleiding

Solliciteer voor deze job
Gerelateerde jobs