Kunnen we je helpen?

Lisa helpt je graag verder op 0472 29 64 27 of via lisa [dot] karim [at] elmos [dot] be.

Lisa Karim

PO Netwerk & Security

Solliciteer voor deze job

Vacature: 7664

Functieomschrijving

Als Product Owner Netwerk & Security ben je verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van het netwerk en de bijhorende security vanuit een agile methodiek.

Samen met de Scrum Master heb je een cruciale rol in het team. Jullie treden als tandem op om alle activiteiten inhoudelijk goed af te stemmen met de epic owners of andere product owners (zowel binnen de infrastructuurafdeling als daarbuiten). Jouw technische kennis over netwerk en security is vooral nodig om de epics te kunnen inschatten, op te delen in deliverables en inhoudelijk met het team de taken te kunnen inschatten en verdelen, afhankelijk van de competenties in het team.

Onze projecten en epics worden met jou en het team uitgewerkt tot features en stories. Het in kaart brengen en analyseren van de behoeften van de klant zorgt ervoor dat onze producten en oplossingen blijvend up-to-date, stabiel en kwaliteitsvol zijn.

Je rapporteert over de activiteiten naar de Manager Infrastructuur over de voortgang van de activiteiten, eventuele issues/risico’s en de algemene werking van het team. Duidelijke communicatie, analytisch vermogen en teamwork zijn de ingrediënten die dagelijks aan bod zullen komen in deze rol. Bovendien ben je een belangrijke schakel in onze SAFe agile werkmethode.

Vereisten

Je theoretische bagage

  • Je hebt een ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Goede communicatie skills
  • Je bent gefascineerd om een passende oplossing te vinden voor onze behoeftes.
  • Je hebt een goede kennis van Netwerk & Security technologieën.
  • Algemene kennis van Azure Cloud netwerk en security is zeker een pluspunt.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk.

Je bent constructief en praktisch aangelegd en kan goed plannen, organiseren en coördineren binnen een complexe ICT-infrastructuur. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je je stakeholders op een vriendelijke, respectvolle manier te benaderen. Tenslotte schrikt het jou niet af om ownership te nemen.

Solliciteer voor deze job
Gerelateerde jobs