Kunnen we je helpen?

Lisa helpt je graag verder op 0472 29 64 27 of via lisa [dot] karim [at] elmos [dot] be.

Lisa Karim

Problem Manager/Incident Manager

Solliciteer voor deze job

Vacature: 7530

Functieomschrijving

Wat doe je precies?

De commerciële medewerkers in de kantoren staan voor grote uitdagingen om hun targets te halen. Om die uitdagingen te kunnen hebben ze performante en betrouwbare infrastructuur nodig hebben (computers, schermen, printers, telefoniesysteem), naast efficiënte applicaties en duidelijke procedures.

Al die tools worden geleverd door de verschillende diensten van de diverse domeinen van het bedrijf, maar de commerciële medewerkers kunnen altijd te maken krijgen met incidenten, vragen en verzoeken om ondersteuning.

Binnen hun perimeter (problemen i.v.m. procedures, uitrustingen en applicaties voor transversale en strategische onderwerpen oplossen) analyseren de medewerkers van het Care Center de verzoeken, formuleren ze antwoorden en volgen ze de functionele en technische incidenten op.

Vereisten

Je precieze taken:

  • Je stelt een aangepaste oplossing voor of geeft advies bij problemen in het kantorennet en je gebruikt je terreinkennis om de continuïteit en de verbetering van de processen en procedures te verzekeren (doorverwijzen naar de bevoegde teams indien nodig).
  • Je controleert de prestaties van de gebruikte applicaties.

Je concrete taken:

  • Gevallen / dossiers beheren: je analyseert de cases, beantwoordt vragen en lost van problemen in complexe dossiers (i.e. die buiten de standaardregels vallen) op, om de kantoren snelle en coherente oplossingen voor te stellen.
  • Contacten met het commercieel net onderhouden en advies geven: bij een algemeen incident met directe impact op de werkomgeving neem je het initiatief om te communiceren over het incident en het op te volgen, en geef je advies.
  • Kennisbeheer: je onderhoudt je kennis van het domein, opdat de systemen en processen zouden beantwoorden aan de behoeften van de bank en van het verkoopnet.
  • De gebruikers opleiden: je stelt procedures op en schrijft artikels voor de gebruikers, je informeert en begeleidt hen, opdat ze het systeem autonoom zouden kunnen gebruiken of de procedure autonoom zouden kunnen volgen.
Solliciteer voor deze job
Gerelateerde jobs