Elmos is bijna twee decennia on top of its game: een gevestigde waarde met de ambitie en de gretigheid van een starter. Dankzij de perfecte klik tussen consultants en bedrijven, kwamen we door de jaren tot deze opmerkelijke cijfers.

220 consultants met drive

220 consultants met drive

Elmos gaat voortdurend op zoek naar die essentiële klik tussen jouw bedrijf en onze consultant. We werken met meer dan 220 mensen die zijn ingewerkt in jouw verschillende vakgebieden. Elk project heeft andere behoeften en andere gevoeligheden: zij begrijpen jouw specifieke noden als geen ander. De klant én de gebruiker blijven centraal staan en houden de touwtjes in handen. Onze uitdaging? Making your ICT happen!

17 interne medewerkers

17 interne medewerkers

Elmos zoekt keer op keer de perfecte klik in haar uitgebreide database: het juiste profiel voor het juiste bedrijf. We kijken niet alleen naar skills, we gaan op zoek naar mensen die ook écht in jouw bedrijfscultuur passen. Elke Elmos-consultant kan altijd rekenen op een solide thuisbasis: 17 interne medewerkers, gaande van accountmanagers en rekruteerders via HR tot en met administratie, we staan permanent klaar met advies en support.

Klanten uit de top 1.000 van Belgische bedrijven

Klanten uit de top 1.000 van Belgische bedrijven

Elmos bouwde sinds 1997 ervaring op in diverse sectoren; na bijna 20 jaar werken we sectoronafhankelijk, van de bank- en verzekeringssector, over de dienstensector, de farmaceutische sector, de industrie, pers en media, productie tot telecommunicatie, retail, automotive en de overheid. Onze uitgebreide klantenportfolio komt bijna uitsluitend uit de top 1.000 van de in België gevestigde bedrijven.

Eigen database met meer dan 6.000 cv's

Eigen database met meer dan 6.000 cv's

Onze cv-database. Hét werkinstrument bij uitstek van onze rekruteerders. Wij kunnen alleen maar de beste kwaliteit garanderen dankzij een uitgebreide database die voortdurend wordt bijgewerkt met sterke nieuwe profielen en recente informatie. Kennis en expertise zijn belangrijk, maar onze consultants moeten vooral écht klikken met jouw mensen en bedrijf.

Wat onze klanten en consultants zeggen

"Ze slagen er in om voor ons de perfecte match te vinden, zowel voor korte- als voor langetermijnopdrachten."

Silvia D’Haenens

IT-Sourcing verantwoordelijke,
ArcelorMittal Gent

"Ik koos voor Elmos omdat we in elkaar geloofden."

Stefan Reynders

Elmos-consultant,
Elmos

"Elmos begrijpt de wielerterm 'de prijzen worden pas aan de meet gegeven' heel goed. En daar trainen ze elke dag hard voor!"

Leo Schoovaerts

Executive Manager IT,
Belfius Insurance Belgium