Logo E-Talks

E-Talks

Welkom bij de Elmos Group. We zijn heel blij om te zien dat je interesse hebt in onze E-Talks.

Deze webinarreeks belooft jullie op kwartaalbasis mee te nemen doorheen een scala van interessante topics en trends binnen de IT-wereld. We geven hierbij een podium aan eigen medewerkers, consultants en sprekers binnen ons netwerk.

Volgende E-Talks: Powering the Next Generation of AI

Onze volgende E-Talks staat gepland op donderdag 21 juni om 12.00.
We trachten te eindigen om 13u.

Onze Competence Manager Data, Ben Selleslagh, zal jullie onderdompelen in het hot topic 'Powering the Next Generation of AI'.

OpenAI haalt de laatste tijd de krantenkoppen met hun nieuwe GPT-3 kunstmatige-intelligentiemodel. Dit model is een van de meest geavanceerde AI-modellen tot nu toe en kan een breed scala aan taken uitvoeren, van eenvoudige taken zoals het vertalen van talen tot complexere taken zoals het schrijven van code.

Dit heeft het potentieel heeft om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van kunstmatige intelligentie en de manier waarop we omgaan met computers te veranderen. Mogelijke use cases zijn bijvoorbeeld:

- Chatbots of virtuele assistenten bouwen
- Zoekresultaten verbeteren
- Genereren van gerichte aanbevelingen
- Analyseren van tekst of afbeeldingen
- Het schrijven van code en de documentatie daarvan
- Aanmaken van juridische documenten
- Schrijven van blogposts

In deze sessie stellen we een aantal use-cases voor en laten we zien hoe je dit via de beschikbare API’s in je eigen applicatie kan integreren.

Ben je graag aanwezig? Schrijf je in via het onderstaande formulier!

Inschrijving E-Talks