Logo E-Talks

E-Talks

Welkom bij de Elmos Group. We zijn heel blij om te zien dat je interesse hebt in onze E-Talks.

Deze webinarreeks belooft jullie op kwartaalbasis mee te nemen doorheen een scala van interessante topics en trends binnen de IT-wereld. We geven hierbij een podium aan eigen medewerkers, consultants en sprekers binnen ons netwerk.

Volgende E-Talks: Powering the Next Generation of AI

Onze volgende E-Talks vindt plaats op dinsdag 21 juni tussen 12.00 en 12.00.
 

Onze Competence Manager Data, Ben Selleslagh, zal jullie onderdompelen in het hot topic 'Powering the Next Generation of AI'.

De onderzoeksinstelling OpenAI, die gesteund wordt door namen als Elon Musk en Sam Altman, haalt de laatste tijd de krantenkoppen met zijn nieuw GPT-3 kunstmatig-intelligentiemodel. Het GPT-3 (Generative Pretrained Transformer 3) taalmodel is namelijk een van de meest geavanceerde AI-modellen ter wereld. Het kan een breed scala aan taken uitvoeren: van het schrijven van artikels tot het genereren van code en zal een revolutie ontketenen op vlak van kunstmatige intelligentie en de manier waarop we omgaan met computers. Het taalmodel kan je helpen met onder andere:

- Chatbots of virtuele assistenten bouwen
- Zoekresultaten verbeteren
- Genereren van gerichte aanbevelingen
- Analyseren van tekst of afbeeldingen
- Het schrijven van code en de documentatie daarvan
- Aanmaken van juridische documenten
- Schrijven van blogposts

In deze sessie stellen we een aantal use-cases voor en laten we zien hoe je dit via de beschikbare API’s in je eigen applicatie kan integreren.

Ben je graag aanwezig? Schrijf je in via het onderstaande formulier!

Inschrijving E-Talks