Elmos-toren Mechelen

Elmos Group

Sinds 1997 is Elmos gestaag gegroeid tot een groep van complementaire bedrijven die samen een antwoord kunnen bieden op alle (IT) vragen! 

Logo Elmos
Elmos

Elmos is een full-service IT-consultancybedrijf. Een business die draait om mensen. De juiste mensen op de juiste plek. 

We bieden een gegarandeerde professionaliteit, een vlotte begeleiding en een familiale sfeer aan onze 220 IT-consultants. Onze interne medewerkers stippelen voor hen een groeipad uit en zorgen voortdurend voor advies en ondersteuning. 

Zo zorgen we voor gedreven consultants én tevreden klanten.

Logo ElmosExpert
ElmosExpert

ElmosExpert verbindt IT-talent met werkgevers. We zorgen voor een vlotte en stabiele tijdelijke samenwerking met het oog op een permanente tewerkstelling. We zijn de onmisbare schakel in een netwerk van IT-professionals in verschillende fases van hun carrière.

 

Dankzij de beproefde expertise en marktkennis van Elmos vindt ElmosExpert de ideale match tussen IT-talent en werkgevers.

ElmosExpert werkt volgens een tijdelijke Try & Hire-formule. Vooraleer een werkgever zijn IT-specialist vast in dienst neemt, hebben beide partijen tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen.

ElmosExpert volgt een uitgekiend rekruteringsproces. Tevens organiseren we opleidingen om het talent van onze IT-kandidaten volledig te benutten en hun harde (technologische) als zachte (persoonlijke) skills nog verder uit te bouwen.

Logo Target Recruitment
Target Recruitment

KIEZEN VOOR TARGET RECRUITMENT...
… is kiezen voor kwaliteit.

Gespecialiseerd in IT-profielen 

Permanente functies binnen IT 

Persoonlijke aanpak door onze consultants

Transparantie en duidelijke communicatie

 

Target Recruitment : we help professionals and companies find each other !

Logo Teknik Recruitment
Teknik Recruitment

KIEZEN VOOR TEKNIK RECRUITMENT...
… is kiezen voor kwaliteit.

Gespecialiseerd in technische profielen

Permanente functies binnen engineering 

Persoonlijke aanpak door onze consultants

Transparantie en duidelijke communicatie

Teknik Recruitment: we help professionals and companies find each other! 

Logo ITejo
ITejo

Extending our Belgian Team.

ITejo staff are collaborating with their Belgian counterparts on projects that are executed and fully managed from our Belgium headquarters. ITejo employees are equal team members. They use exactly the same development tools, technologies, methodologies and procedures.

The only difference is that they reside in a geographically different location.

Logo PeopleWare
Peopleware

PeopleWare maakt kwalitatief superieure, snelle en schaalbare software. Maatwerk, perfect afgestemd op jouw noden. Agile ontwikkelen zit in ons DNA. Wij gaan verder waar voor anderen de eindmeet ligt en zorgen ervoor dat uw software een accelerator is voor jouw bedrijfsgroei.

 

Unieke software voor unieke organisaties. Bedrijfskritische software die 24/7 beschikbaar, betrouwbaar en ultraperformant is.

Klaar voor de uitdagingen van morgen? Wij bouwen cloudsoftware en verrijken deze met nieuwe technologieën van het Amazon AWS platform. 

Wij bouwen cutting-edge mobiele applicaties om uw medewerkers en klanten altijd en overal toegang te geven tot relevante bedrijfsgegevens.