Yo Jans IT consultant bij Elmos

Yo Jans is Product Owner bij SD Worx

Yo Jans startte in 2018 als Functioneel Analist bij SD Worx. Intussen groeide ze er door tot Product Owner. 

 

Een job op je lijf geschreven 

“Voor ik consultant werd, was ik al enkele keren van job gewisseld om iets nieuws te leren. Het voordeel van een job als consultant is dat je niet telkens ontslag hoeft te nemen om aan die nieuwe uitdaging te beginnen. Dat is net part of the job en dus op mijn lijf geschreven. Elmos zoekt bovendien altijd mee naar de missie of het bedrijf die bij je passen. Je geeft gewoon aan wat je wil en zij gaan op zoek naar een match.”
 

Alles is bespreekbaar

“Als Product Owner vertaal ik de noden van de klant naar het ontwikkelingsteam, zodat zij het juiste product kunnen opleveren. Het is een heel leuke job met veel mogelijkheden.

Maar stel dat ik later bijvoorbeeld data-analist zou willen worden, dan krijg ik bij Elmos de kans om de nodige opleidingen te volgen. Alles is hier bespreekbaar. Met dank aan onze Competence Manager Kevin, die voor alle medewerkers een ontwikkelingsplan uitstippelt. Hij heeft een globaal overzicht van alle groeimogelijkheden. Dat is een enorm voordeel.”
 

Persoonlijke aanpak

“Elmos heeft een heel persoonlijke aanpak. De accountmanagers komen regelmatig langs om te horen hoe het gaat. Ze behandelen je niet als een nummer. Met Sinterklaas hebben we zelfs een verrassingsbox gekregen! Elmos nodigt ons ook regelmatig uit voor events of een etentje met alle consultants van Elmos die bij SD Worx werken. Daar kijk ik altijd heel erg naar uit!”

 

Elmos heeft een heel persoonlijke aanpak. De accountmanagers komen regelmatig langs om te horen hoe het gaat. Ze behandelen je niet als een nummer.

Yo Jans
Product Owner bij SD Worx