Vacature - Elmos zoekt een administratieve duizendpoot

Administratieve Duizendpoot gezocht

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een administratieve duizendpoot die graag een belangrijke rol wil spelen binnen Elmos.

Daadkrachtig, Creatief, Rechtuit.
Serieus, en soms met een hoekje af. Hiervoor staan wij, Elmos nv, al bijna 25 jaar een grote speler op de markt binnen IT Consultancy; sinds 2010 werkzaam vanuit Mechelen en sinds 2016 vanuit de Ghelamco Arena in Gent.

Hoe zou je ons kunnen omschrijven? Een familie van 243 serieus getalenteerde warme IT-consultants met 25 collega’s binnen administratie, rekrutering en sales.
Samen bieden wij onze klanten oplossingen voor de meest moeilijke IT-uitdagingen binnen verschillende ICT domeinen zoals Infrastructuur, Applicatie Development en Management Services.

 

Interesse in een gevarieerd takenpakket? Dit staat voor jou op het menu:

Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze administratie van het wagenpark en opleidingen. Onder het wagenpark vallen allerhande taken die zorgen voor de nodige variatie: tarieven bij leasingpartners opvragen, ongevallen opvolgen, wagenwissels, betwisting van verkeersovertredingen, bestellingen opvolgen, verzekeringen aanvragen, etc. Voor de opleidingen zorg je voor de inschrijving, het aanvragen van premies, het opmaken van inschrijvingsattesten en certificaten, etc.

Administratieve ondersteuning binnen het domein van payroll en facturatie: je verzamelt de timesheets (vaste medewerkers, freelancers en tussenmarkt) en controleert of deze volledig en correct zijn ingevuld. Nadat je collega’s de facturen hebben opgemaakt, zorg jij voor het correct digitaal versturen van de facturen.

Je bent de back-up van onze administration officers en samen verantwoordelijk voor een warm onthaal van onze bezoekers (telefonisch en face-to-face aan de receptie) en het beheer van de vergaderzalen (reservatie, klaarzetten, controleren,…).

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een relevante richting (vb. Office Management).

Je kan vlot werken met MS Office (Word, Excel, Outlook, … ).

Je bent positief ingesteld, stressbestendig, zelfstandig en accuraat.

Bovendien ben je flexibel inzetbaar (administratieve ondersteuning, receptie, HR, …) en heb je respect voor deadlines en instructies.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een enthousiast team met toffe collega’s. En natuurlijk krijg je voor jouw talenten heel wat terug. Concreet betekent dit:

Een contract van onbepaalde duur.

Je werkt in een 40-uren week die jou recht geeft op 20 verlofdagen en 12 ADV dagen per jaar.

Glijdende werkuren en flexibiliteit.

Een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bedrijfswagen,...

En de mogelijkheid om je te blijven bijscholen want wij staan niet stil, investeren in onze medewerkers vinden wij zeer belangrijk.

Zin om deel uit te maken van ons topteam? Stuur snel je CV naar Sanne Schouteden: