Waarom zijn onze consultants perfect voor jouw bedrijf?

Wij leiden ze op in de laatste nieuwe technologieën en methodes, zodat ze jou kunnen adviseren over de recentste IT-trends. We blijven ze ook continu begeleiden en trainen.

We zorgen voor de juiste menselijke fit met jouw bedrijf. Er moet een match zijn met de gevraagde kennis en skills, maar ook met je bedrijfscultuur.

We blijven onze consultants actief volgen tijdens hun opdracht in jouw bedrijf.

We organiseren regelmatig feedbackmomenten. Daarin evalueren we met jou de voortgang van de opdracht. 

Alles voor de perfecte match, dus!

Onze consultants werken in drie domeinen
Afbeelding
Management services
Management services

Onze consultants hebben allemaal een brede ICT-kennis. Maar er is meer. Dankzij hun intelligentie en hun drive zijn het ook straffe, inhoudelijke allround professionals die jouw bedrijf kunnen adviseren in het management.

Afbeelding
Infrastructure services
Infrastructure services

Elmos werkt volledig platformonafhankelijk en biedt alle ondersteuning die je nodig hebt: van helpdeskmedewerkers via systeemingenieurs tot systeemarchitecten.

Afbeelding
Application services
Application services

Elmos-consultants hebben de kennis en de ervaring om elk ICT-project van A tot Z of een deelproject, tot een goed einde te brengen. Je vindt bij ons projectleiders, businessanalisten, functioneel analisten en analistprogrammeurs.

Elmos in cijfers

20+

jaren ervaring

Meer dan 20 jaar een vaste waarde in IT

Opgericht in 1997 zijn we reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde in de Belgische IT markt. 

Organisch gegroeid vanuit één consultant zijn we ondertussen dan ook geëvolueerd tot een speler die zich kan meten met de groten, steeds gebruik makend van de reeds opgedane ervaring én met oog voor de nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

 

230 consultants met drive

Elmos gaat voortdurend op zoek naar die essentiële klik tussen jouw bedrijf en onze consultant. We werken met meer dan 220 mensen die zijn ingewerkt in jouw verschillende vakgebieden. Elk project heeft andere behoeften en andere gevoeligheden: zij begrijpen jouw specifieke noden als geen ander. De klant én de gebruiker blijven centraal staan en houden de touwtjes in handen. Onze uitdaging? Making your ICT happen!

230

consultants

20

interne medewerkers

20 interne medewerkers

Elmos kijkt niet alleen naar skills, we gaan op zoek naar mensen die ook écht in jouw bedrijfscultuur passen. Elke Elmos-consultant kan altijd rekenen op een solide thuisbasis: 20 interne medewerkers, gaande van accountmanagers en rekruteerders via HR tot en met administratie, we staan permanent klaar met advies en support.

Eigen database met meer dan 6.000 cv's

Onze cv-database. Hét werkinstrument bij uitstek van onze rekruteerders. Wij kunnen alleen maar de beste kwaliteit garanderen dankzij een uitgebreide database die voortdurend wordt bijgewerkt met sterke nieuwe profielen en recente informatie. Kennis en expertise zijn belangrijk, maar onze consultants moeten vooral écht klikken met jouw mensen en bedrijf.

6000

CV’s