Onze sectoren

Elmos bouwt al bijna twee decennia ervaring op in diverse sectoren: van de bank- en verzekeringssector, over de dienstensector, de farmaceutische sector, de industrie, pers en media, productie tot telecommunicatie, retail, automotive en de overheid. Onze klanten maken meestal deel uit van de top 1.000 van de in België gevestigde bedrijven.

 

Een paar voorbeelden:

Elmos verzorgde het change management voor één van de grootste werkgevers in de dienstensector. Dat betekent dat we mensen die wat 'vastgeroest' zijn, overtuigen om op nieuwe manieren te denken en te werken.

Voor een verzekeringsmaatschappij was één van onze mensen verantwoordelijk voor de operationele follow-up van alle projecten in India. Het team in België en India bestond uit meer dan honderd medewerkers. De Elmos-consultant was de link tussen alle partijen en locaties.

Voor een grote industriële multinational namen we verouderde software onder handen. De nieuwe toepassingen moesten uiteraard naadloos samenwerken met de oude.

In één van de grootste textielbedrijven van Europa maakte Elmos deel uit van het servicedeskteam. Het team, dat voortdurend in contact stond met de gebruikers, moest zoveel mogelijk problemen telefonisch oplossen.