Waarom werken bij Elmos?

Als startende of doorgewinterde IT-consultant word je voortdurend bestookt met jobaanbiedingen. Je kunt bij wijze van spreken overal beginnen. Maar wil je dat ook?

Als je start bij Elmos

kies je voor zekerheid en een perfecte match

Wij nemen jou in dienst. We zorgen dat je in het juiste project terechtkomt. Lees: in een leuk en hip bedrijf dat perfect past bij jouw expertise en persoonlijkheid. Is je opdracht afgerond, dan staat de volgende al op je te wachten.

blijf je voortdurend groeien

Met ons Young Potentials Program stomen we starters helemaal klaar, maar ook als ervaren IT’er kan je blijven rekenen op coaching en extra opleidingen.

kom je terecht in een warme en familiale omgeving

Onze recruiters kennen onze consultants door en door, of wat dacht je? Verklap ons wie je favoriete acteur is en we zullen het ons een jaar later nog altijd herinneren. Bovendien doen we altijd wat we zeggen. Belofte maakt schuld en zo.

solliciteer je zonder gedoe

Geen lastige invulformulieren, geen vervelende procedure, geen stalking via telefoon of e-mail. We leggen je helder en to-the-point uit hoe het bij ons in zijn werk gaat.

Welke profielen hebben we zoal in huis?

Web tester
JAVA developer (backend)
Fullstack .NET developer
Software delivery lead
Azure Devops Delivery Engineer .NET Core
Vision Intelligence with AI
Android developer
Projectmanager Workforce Management (WFM)
.Net ontwikkelaar
 

Lorem ipsum
WAT GEEFT
JOU ENERGIE?
Joris Vivijs
Joris Vivijs
Recruitment Manager
We zoeken samen naar de job waarmee het klikt

Liever als freelancer werken bij Elmos? Dat kan ook! 

Stuur ons je gegevens en wij houden je op de hoogte van interessante jobs.

Jobs

Senior Java 8 developer (back-end)
Antwerpen (Regio)
Mechelen (Regio)
We zijn op zoek naar een Senior Back-end JAVA developer, die het bestaande ontwikkelteam kan leiden en de ontwikkelaars kan coachen. Het team is 5 personen groot. Klik moet er zijn! Heel belangrijk: is een team van jonge gasten/damesJava technische k...
F.A. - B.A. Non-Life
Brussel (Regio)
Our client is looking for a senior BA/FA! 
Agile Projectleider
DOEL: Aansturing van een Agile ontwikkelteam voor Java/Angular Web applicaties gebaseerd op service architectuur.Je zal ingeschakeld worden bij de planning, opvolging en bijsturing van de IT-(deel)projecten binnen de ontwikkelde maatsoftware voor de onder...
Alle jobs