Waarom werken bij Elmos?

Als startende of doorgewinterde IT-consultant word je voortdurend bestookt met jobaanbiedingen. Je kunt bij wijze van spreken overal beginnen. Maar wil je dat ook?

Als je start bij Elmos

kies je voor zekerheid en een perfecte match

Wij nemen jou in dienst. We zorgen dat je in het juiste project terechtkomt. Lees: in een leuk en hip bedrijf dat perfect past bij jouw expertise en persoonlijkheid. Is je opdracht afgerond, dan staat de volgende al op je te wachten.

blijf je voortdurend groeien

Met ons Young Potentials Program stomen we starters helemaal klaar, maar ook als ervaren IT’er kan je blijven rekenen op coaching en extra opleidingen.

kom je terecht in een warme en familiale omgeving

Onze recruiters kennen onze consultants door en door, of wat dacht je? Verklap ons wie je favoriete acteur is en we zullen het ons een jaar later nog altijd herinneren. Bovendien doen we altijd wat we zeggen. Belofte maakt schuld en zo.

solliciteer je zonder gedoe

Geen lastige invulformulieren, geen vervelende procedure, geen stalking via telefoon of e-mail. We leggen je helder en to-the-point uit hoe het bij ons in zijn werk gaat.

Welke profielen hebben we zoal in huis?

Web tester
JAVA developer (backend)
Fullstack .NET developer
Software delivery lead
Azure Devops Delivery Engineer .NET Core
Vision Intelligence with AI
Android developer
Projectmanager Workforce Management (WFM)
.Net ontwikkelaar
 

Elmos IT-consultancy hoofdkantoor Mechelen
WAT GEEFT
JOU ENERGIE?
Sylvester Spitaels Teamlead Recruitment Elmos
Sylvester Spitaels
Process & Teamlead Recruitment
We zoeken samen naar de job waarmee het klikt

Liever als freelancer werken bij Elmos? Dat kan ook! 

Stuur ons je gegevens en wij houden je op de hoogte van interessante jobs.

 • De ICT-sector is een bloeiende sector en evolueert in een hoog tempo. Daardoor heeft de arbeidsmarkt een grote behoefte aan specialisten. Toch bevindt de job van IT-consultant zich nog steeds in de top tien van knelpuntberoepen in 2021. Het is niet altijd even makkelijk om je een weg te banen in het web van mogelijke IT-jobs. Wij helpen je graag op weg met de vier belangrijkste functies binnen IT.

  Alle verhalen
  IT freelancers aan z'n laptop
 • Welke IT-jobs zijn er? Wij lijsten de meest gevraagde IT-jobs voor je op!

  Alle verhalen
  verschillende it functies uitgelegd
 • "We werken graag samen met Elmos omdat ze ons op elk moment de profielen kunnen aanbieden die we nodig hebben."

  Ruben Smolders
  Head of Product Development Payroll & Reward bij SD Worx
  Alle verhalen
  Ruben Smolders, SD Worx - klant IT-consultancy
 • “Ik kan altijd bij Elmos terecht. Ze luisteren naar wat ik te zeggen heb en op vlak van IT-projecten is zowat alles bespreekbaar.”

  Olivier Wattel
  Data-analist bij Engie
  Alle verhalen
  Olivier Wattel is data-analist bij Engie via IT-consultanybedrijf Elmos
 • Ik koos voor Elmos omdat ze begaan zijn met hun werknemers. Ze geven iedereen een kans, ook als je uit een totaal andere branche komt, zoals ik.

  Niek Janssen
  Project Manager bij Fluvius
  Alle verhalen
  IT consultant bij Elmos Niek Janssen werkt als Project Manager voor Fluvius
 • Elmos heeft een heel persoonlijke aanpak. De accountmanagers komen regelmatig langs om te horen hoe het gaat. Ze behandelen je niet als een nummer.

  Yo Jans
  Product Owner bij SD Worx
  Alle verhalen
  Yo Jans IT consultant bij Elmos
 • We hebben een goede samenwerking met Elmos. Ze streven oprecht naar een goede match tussen de consultant en de klant, en dat effectief voor beide partijen. De consultants zijn zeer professioneel, gedreven en zeer competent. De samenwerking met Jef, onze Account Manager bij Elmos, is heel aangenaam. Van alle accountmanagers waar ik mee werk negeer ik zijn telefoontjes veruit het minste!

  Sven Van den Eynde
  Software Development Manager
  Alle verhalen
  wolters kluwer
 • Het is goed en prettig samenwerken met Elmos. Vlotte communicatie, zeer goede consultants en veel affiniteit met onze noden en werking.

  Tom van Baarle
  Transformation Lead, Mediahuis
  Alle verhalen
  mediahuis
 • De afgelopen periode hebben onze Elmos consultants blijk gegeven van een enorme werkgeest. Niet enkel was de opdracht zelf moeilijk te realiseren in het gevraagde tijdsbestek, de realiteit van de social distancing en het massale telewerk zorgde voor een uitzonderlijk complexe situatie. Maar dankzij jullie energie werd het toch een geweldig succes. Jullie hebben met zijn allen ons devies ‘Samen Sterk!’ eer aangedaan.

  Anton Van Gorp
  IT Change Manager, ABVV
  Alle verhalen
  abvv
 • We zijn zeer tevreden over het werk van Elmos. Ik heb de indruk dat jullie consultants echt fier zijn dat ze voor jullie werken (en niet alleen omdat ze met Pasen en Sinterklaas chocolade krijgen.

  Christine Potters
  AS/400 teamlead
  Alle verhalen
  dkv
 • Elmos slaagt er altijd in om de juiste profielen aan te bieden - zelfs in deze tijden van thuiswerk door COVID-19. Na een aantal fijne Skype-gesprekken hopen we onze nieuwe medewerker binnenkort fysiek te kunnen ontmoeten op de werkvloer!

  Jørgen Trauwaen
  Head of Software Testing, Crefius
  Alle verhalen
  crefius

Jobs

Devops Engineer
Antwerpen (Regio)

Heb je een passie voor IT, ben je leergierig en hou je van een gevarieerde uitdaging? Heb je zin om mee te werken aan onze digitale transformatie naar de cloud of krijg je een kick uit het perfectioneren van bestaande IT-systemen?

Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als devops engineer maak je deel uit van het General Tooling team binnen ons bedrijf. Het team is verantwoordelijk voor een waaier aan centraal gehoste toepassingen binnen ons digitale landschap ter ondersteuning van business en IT teams: hieronder vallen zowel pakket oplossingen - zoals bv. Sharepoint, Jenkins, Jira en Confluence - als eigen ontwikkelde componenten op basis van oa. Java, Boomi low-code of Python scripting.

Senior Full Stack .NET Developer
Gent (Regio)

Als Full-stack .NET ontwikkelaar maak je deel uit van een jong en dynamisch ontwikkelteam dat instaat voor het ondersteunen en aanpassen van het project, een webapplicatie die alle processen en assets omtrent het project beheert. Het ontwikkelteam beheert nog een aantal andere applicaties waarvoor front- en backend ontwikkelingen plaatsvinden.

PM Migraties
Brussel (Regio)

Dit bedrijf staat voor een aantal belangrijke uitdagingen op vlak van migraties. Vandaag draaien de meeste applicaties nog in lokale on premise datacenters, namelijk NMC4 en VPC.

Alle jobs