Vacature Business Development Manager Elmos

Word jij onze nieuwe Business Development Manager

Stroomt het sales DNA door je bloed? Ben je klantgericht en flexibel ingesteld waardoor je onze klanten, prospecten en consultants moeiteloos verder kan helpen? Om onze klanten nog beter bij te staan, zijn we op zoek naar een Business Development Manager met gevoel voor initiatief en een gezonde dosis empathie. 

Laten we ons even voorstellen. Daadkrachtig, creatief en rechtuit. Hier staan wij voor.  Elmos vormt als consultancybedrijf een veilige thuisbasis voor meer dan 220 IT-consultants. We realiseren samen de meest moeilijke IT-uitdagingen bij klanten in verschillende IT-domeinen zoals Infrastructure Services, Application Services en Management Services. 

 

What is this amazing job?

Als Business Development Manager zal je telefonisch, schriftelijk en vooral face- to- face het contact onderhouden met onze klanten, prospecten en IT-consultants. Wat is juist het probleem van onze klant of consultant? Dat begrijp jij als geen ander én jij bent de ideale persoon om een gepaste oplossing aan te bieden. Samen met de Sales Manager beheer je de huidige klanten en prospecten en bouw je ons netwerk verder uit. Alle aspecten van het sales proces komen aan bod. 

What about you?

Heb je een uitgebreide ervaring binnen sales en IT in een dienstenorganisatie? Nederlands, Frans en/of Engels schrijven en spreken is voor jou geen probleem. Daadkrachtig, proactief, zelfstandig en teamplayer zijn sleutelwoorden waarin jij je herkent. 

What about us?

Je komt terecht in een enthousiast team met toffe collega’s. Maar natuurlijk krijg je voor jouw talent heel wat terug. Concreet betekent dit: 

  • Contract voor onbepaalde duur 

  • Aantrekkelijke verloning, aangevuld met commissie en een mooi pakket extralegale voordelen (dagvergoeding, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gsm, laptop, bedrijfswagen, …)

  • Glijdende werkuren en flexibiliteit 

  • Loopbaanbegeleiding 

Zin om deel uit te maken van ons topteam? Stuur vandaag nog jouw CV naar marijke [dot] wouters [at] elmos [dot] be. 

 

Marijke staat je graag te woord

Heb je interesse in deze vacature? Of heb je graag meer details over het wat-hoe-waar van deze rol? 

Neem dan gerust contact op met onze Sales Manager Marijke Wouters, via marijke [dot] wouters [at] elmos [dot] be.

Marijke Wouters Sales Manager bij IT-consultancybedrijf Elmos