Young Potentials Program

Bijna van de schoolbanken af? Zin om er in te vliegen als IT’er? Mooi zo: met ons Young Potentials Program stomen wij jou helemaal klaar voor je eerste job.

Opleiding analyse

Heb jij een IT-diploma op zak en ben je op zoek naar een eerste job? Heb je al een IT-achtergrond en wil je een carrièreswitch maken naar analist? Of heb je affiniteit met IT en wil je graag een stapje verder gaan om de processen binnen bedrijven te optimaliseren? 

 

Tijdens de maand juli geven onze experts een opleiding om van jou een volwaardig analist te maken.

We focussen op de specifieke analysenoden van onze klanten zoals onder andere BPMN, UML, SQL en Testing. Vanuit een combinatie van theorie en praktijk, onze trainers zijn namelijk zelf ook als IT-consultant/analist aan het werk, krijg je de best practices mee en ga je aan de slag met oefeningen om de theorie toe te passen. Na de opleidingen geven we je ook de mogelijkheid om certificaten te behalen, waarna je klaar bent om als IT-consultant aan de slag te gaan bij een van onze klanten. 

 

Opleiding software development

Kickstart je carrière als Java - of .Net developer met ons Summer Traineeship software development dat plaatsvindt in de laatste week van augustus en de hele maand september

 

Kom je net van de schoolbanken met een IT-diploma op zak? Of heb je een basisopleiding genoten en veel ‘goesting’ om te programmeren? Dan is onze opleiding development zeker iets voor jou!

 

We focussen op full stack development. 

Tijdens het eerste deel van onze opleiding komt Java aan bod: Java, Spring Framework, Amazon Web Services, Design Patterns, maar Angular, JavaScript, HTML en CSS. Hiernaast leren we je ook de Agile Methodology aan. Daarna zijn onze .Net trainees aan de beurt: ASP .NET, web API’s bouwen met ASP .Net, SQL server, entity framework.