Young Potentials Program Analyse

Van 5 tot en met 30 juli 2021 organiseert Elmos een opleiding functioneel en business analyse voor pas afgestudeerde bachelors en masters IT of mensen die graag de stap zetten naar een job als IT-consultant. 

 

Een analist maakt de vertaalslag van de business naar ICT. Analisten brengen namelijk in kaart wat een bedrijf precies doet, waar de pijnpunten zitten en hoe die kunnen opgelost worden. 

We focussen op de specifieke analysnoden van onze klanten zoals onder andere BPMN, UML, SQL,BI Testing en ISTQB en een inleiding tot agile. Na de opleiding geven we je ook de mogelijkheid om certificaten te behalen, waarna je klaar bent om als IT-consultant aan de slag te gaan bij een van onze klanten. 

 

Jan werd business analist bij Partena

Jan Tubeeckx was een van de deelnemers van ons Summer Traineeship Analyse in 2019. In september 2018 startte Jan een afstandsopleiding bachelor Toegepaste Informatica na acht jaar als jurist in de verzekeringswereld te hebben gewerkt.

“De opleiding analyse bij Elmos gaf me de kans om op korte termijn veel bij te leren en al tijdens mijn afstandsopleiding aan de slag te gaan als IT-consultant. De opleiding van Elmos is intensief, maar heel interessant! De trainers staan zelf ook in het bedrijfsleven, waardoor ze de theorie kunnen verduidelijken aan de hand van hun ervaringen en cases. Dat vind ik een grote meerwaarde.”

Contract van onbepaalde duur

Wat mag jij van ons verwachten?

Nog voor de opleiding start, krijg je een contract van onbepaalde duur. Daarnaast krijg je als IT-consultant bij Elmos continue begeleiding en coaching van onze Competence Manager. Bovendien staan we bekend voor onze familiale sfeer, onze deur staat letterlijk altijd open.

Inschrijven

Wil je graag meer weten over ons Young Potentials Program Analyse en wil je Elmos als IT-consultancybedrijf beter leren kennen? Laat dan hieronder je gegevens achter: