Young Potentials Program Software Development

De vraag naar software developers bij onze klanten blijft stijgen. Daar spelen we met ons Summer Traineeship Java en .Net graag op in. Iedere zomer stomen we pas afgestudeerden en mensen met affiniteit voor IT klaar voor een job als Java - of .Net consultant.

Java-opleiding

Ligt je passie bij het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen? 

Dan dompelen onze trainers en competence coach Kevin DeRudder je onder in de wereld van Java. Je krijgt trainingen in onder andere Java, Design Patterns, Spring Framework, Web Security & Threats. Daarna volgt het onderdeel client side development met HTML, CSS, JavaScript, Angular, Agile en Scrum.

 

.NET-opleiding 

Eerder in de ban van .Net? Ook dan kan je bij Elmos terecht voor een doorgedreven opleiding. De job van een .NET developer bestaat voornamelijk uit het ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen in een .NET-omgeving. Wat komt er zoal aan bod tijdens de opleiding? HTML, CSS, JavaScript, Angular, .NET, ASP.NET API, Design Patterns, agile en scrum.  

 

Na de opleiding zal je worden ingeschakeld op grote projecten waarbij je van het begin tot het einde zal meedenken en mee programmeren bij een van onze klanten. 

 

Sofie werd full stack developer via onze opleiding 

Sofie volgde in 2020 onze opleiding en is aan de slag als full stack developer.

“Er komt heel veel oefening aan te pas. Er wordt uitgelegd hoe je alles in de praktijk omzet en je leert ook zaken die ze vergeten te zeggen tijdens de opleiding op school. De trainer Kevin maakt het altijd heel interessant. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van applicaties." 

Contract van onbepaalde duur

Wat mag jij van ons verwachten?

 

Nog voor de opleiding start, krijg je een contract van onbepaalde duur. Daarnaast krijg je als IT-consultant bij Elmos continue begeleiding en coaching van onze Competence Manager. Bovendien staan we bekend voor onze familiale sfeer, onze deur staat letterlijk altijd open.

 

Inschrijven

Interesse om ons Java - of .Net-traject te volgen en om Elmos als IT-consultancybedrijf beter leren kennen? Laat dan hieronder je gegevens achter: