Een nieuwe CEO, een nieuw hoofdstuk bij Elmos

Marijke Wouters, voormalig Sales Manager, neemt het roer als CEO van Elmos over van Liesbeth Debruyn. Marijke is vastbesloten om Elmos verder uit te bouwen als een vooraanstaand kennisbedrijf binnen IT. Vanaf 1 juni neemt Liesbeth de functie van CEO van ElmosGroup op zich.

2 minuten read
Laura Gerard
31.05.2024
Nieuws

In 2010 kwam Liesbeth Debruyn aan boord als CEO van Elmos. Onder haar leiding werden rollen en verantwoordelijkheden nog duidelijker gedefinieerd, processen verbeterd en kwalitatieve content werd belangrijker. Er werd focus gelegd op groei en professionaliteit, waardoor we vandaag 300 consultants bij meer dan 110 unieke klanten op project hebben.

Sinds 2017 werd er ook gebouwd aan de groei van ElmosGroup, ondertussen een club van 7 bedrijven. Naast Elmos behoren ook PeopleWare, Assign, Target Engineering, ElmosExpert, Elmos&Partners en ElmosData tot deze groep. Vanaf 1 juni zal Liesbeth de CEO-functie van ElmosGroup opnemen. In haar nieuwe positie zal ze zich richten op de ondersteuning van en de samenwerking tussen de dochter- en zustervennootschappen en zal ze toekomstige acquisities in goede banen leiden.

Een nieuw hoofdstuk

Marijke Wouters, onze huidige Sales Manager die 18 jaar geleden bij Elmos startte, zal Liesbeth opvolgen als CEO van Elmos. Met enkel een Master diploma op zak, begon Marijke als prille twintiger aan haar carrière bij Elmos. Met een stevige dosis doorzettingsvermogen en leergierigheid heeft zij onze groei en evolutie mee vorm gegeven.

Marijke Wouters en Liesbeth Debruyn

Marijke is vastbesloten om Elmos verder uit te bouwen als een vooraanstaand kennisbedrijf. Door technische kennis in sterke teams te bundelen (onze TaaS en Project oplossingen), kunnen we klanten nog efficiënter en gerichter ontzorgen.

Elmos is een people-bedrijf en dat willen we vooral blijven. We staan dicht bij onze klanten en onze consultants. We blijven daarom ook bewust een Belgische onafhankelijke speler, met korte beslissingslijnen en een sterke lokale verankering. We blijven trouw aan onze kernwaarden: passie, kwaliteit, vertrouwen, daadkracht en mensgericht.

Meer nieuws

Alle nieuws