(E)-TALK: Agile transformaties en zijn valkuilen

(E)-TALK van Ruben Smolders van SD Worx over Agile transformaties, zijn valkuilen en het Balanced framework bedacht door Ruben en zijn team

2 minuten read
29.04.2021
E-TALK Ruben Smolders SD Worx -  Agile transformaties en zijn valkuilen

Ieder kwartaal organiseren we (E)-TALKS voor onze medewerkers en consultants. Voor de komende editie van 20 mei 2021 kunnen ook externen zich inschrijven. Ruben Smolders, Head of Product Development Payroll & Reward Belgium bij SD Worx, zal het namelijk hebben over de valkuilen van agile transformaties en het framework dat hij en zijn team ontwikkelden als antwoord hierop. 

Over Ruben Smolders

Ruben is al meer dan 10 jaar aanwezig in het veld van Product en IT Development en stuurt een groep van meer dan 200 medewerkers aan. Bij SD Worx, één van de heel tevreden klanten van Elmos, voerde hij recent een gehele digitale transformatie door waarbij hij Agile/DevOps wist te integreren in de organisatie.

Gedurende deze transformatie stootte Ruben op enkele struikelblokken. De oplossingen die hij en zijn team hiervoor ontwikkelden, resulteerden in een geheel nieuw framework, het Balanced Framework, waar Ruben nu lezingen en workshops over geeft aan een nationaal en internationaal publiek.

Over de (E)-TALK

In deze sessie krijg je een kort overzicht van het balanced framework en gaat Ruben iets dieper in op de eerste pijler ervan. Die pijler is zo eenvoudig aan te leren dat er op het einde van de presentatie een korte quiz zal worden gehouden waaraan een leuke prijs is verbonden. 

Praktisch

Onze (E)-Talk zal omwille van Covid-19 online plaatsvinden, op donderdag 20 mei van 12u tot 13u.

 

Schrijf je nu in!

Meer nieuws

Alle nieuws