Elmos Group

Elmos is al jaren een gevestigde waarde in IT-dienstverlening. Dat doen we binnen maar ook buiten de inspirerende muren van de Elmos Group uit Mechelen. Maak kennis met de key players uit ons verhaal.

Elmos-toren Mechelen

Elmos Group Logo

Elmos Group

Na onze oprichting in 1997, is Elmos uitgegroeid tot een dynamische groep van complementaire bedrijven. Samen bieden we, ieder vanuit onze niche, een antwoord op alle IT-vragen. Groot of klein, generiek of complex, tijdelijk of vast, Elmos Group tackles IT each day, every day.

 

Ga naar de Elmos Group website

Elmos

Elmos is een ervaren consultancybedrijf binnen IT, met een bijzondere aandacht voor haar mensen. Want met de juiste mensen, op de juiste plek, draaien bedrijven succesvol. Onze consultancy typeert zich door een verregaande vakkennis, een persoonlijke begeleiding en een familiale sfeer. De goed geoliede tandem van consultants, freelancers en interne medewerkers resulteert in een indrukwekkend portfolio met mooie IT-projecten en tevreden klanten.

 

Meer over Elmos
Logo Elmos

Logo ElmosExpert

ElmosExpert

ElmosExpert verbindt IT-talenten met werkgevers. We zorgen voor stabiele tijdelijke samenwerkingen met het oog op permanente tewerkstellingen. Ons ruim netwerk aan innovatieve werkgevers maakt ElmosExpert de onmisbare schakel van IT-professionals die voor een carrièreswitch staan. Van juniors, over mediors, tot seniors: iedere IT’er kan bij ons aankloppen voor een boeiende tijdelijke IT-job met kans op een interne aanwerving

 

Leer meer over ElmosExpert!

Assign

Voor iedere IT-uitdaging vind je bij Assign, een IT-consultancy bureau met focus op Belgisch- en Nederlands Limburg, lokale experten die jouw project mee tot een succes maken. We zoeken naar ambitieuze opdrachtgevers met boeiende software-, hardware- en system engineering projecten waarin onze IT-specialisten hun kennis kunnen delen en toepassen. Door onze uitgesproken verbetercultuur groeien onze klanten samen met onze consultants. En dat is meteen de kracht van Assign: we improve, we care and we take IT personal.

Leer meer over Assign!
Assignlogo

Target Engineering

Target Engineering

Target Engineering bouwt, onder de vleugels van Target Recruitment, bruggen tussen ingenieurs en bedrijven, op korte én lange termijn. Dankzij haar tweedelig aanbod kunnen bedrijven met zowel kortstondige ingenieursprojecten als langdurige engineering needs op hun vakkundige matchmaking rekenen. Het hechte kernteam rekruteerders is zelf bijzonder vertrouwd met de technische materie waarin haar klanten en kandidaten actief zijn, met als resultaat een vlotte en vertrouwelijke samenwerking.

 

Leer meer over Target Engineering!

Logo PeopleWare

Peopleware

PeopleWare maakt kwalitatief superieure, snelle en schaalbare software. Maatwerk, perfect afgestemd op jouw noden. Agile ontwikkelen zit in hun DNA. Ze gaan verder waar voor anderen de eindmeet ligt en zorgen ervoor dat je software een accelerator is voor jouw bedrijfsgroei. Het softwarebedrijf bouwt cloudtoepassingen en verrijkt deze met nieuwe technologieën van het Amazon AWS platform. Dit levert cutting-edge mobiele applicaties op die medewerkers en klanten altijd en overal toegang geven tot de voor hen relevante bedrijfsgegevens.

 

Leer meer over PeopleWare!