Masterclasses voor IT'ers

Zin om jouw IT-carrière te kick-starten? Met onze betaalde Masterclasses in Software Development, Analyse of Data stomen wij jou helemaal klaar voor een bloeiende loopbaan in IT.

Onze opleidingstrajecten duren steeds 3 weken, waarna we je persoonlijk begeleiden naar een interessante functie bij één van onze klanten.

Het merendeel van onze opleidingen start in de zomer van 2023, maar laat je niet afschrikken. Meld je gerust aan, wij beantwoorden graag jouw eerste vragen.

Elmos - Masterclasses

Masterclass Analyse 4 Developers

Deze Masterclass is perfect voor developers die een carrièreswitch naar analist willen maken.

Tijdens deze opleiding geven onze experts doorgedreven inzichten om van jou een volwaardig en impactvol analist te maken.

Masterclass Analyse 4 Developers:

  • Februari - maart 2023

 

Meer weten? Klik hier!

Masterclass Development

Heb je net een IT-gerelateerd diploma op zak of heb je reeds een eerste development ervaring achter de kiezen? Dan kunnen onze Software Development Masterclasses jou vast interesseren.

Masterclass .NET Development (Full Stack):

  • Zomer 2024

Masterclass Java Development:

  • Zomer 2024

 

Meer weten? Klik hier!

Masterclass Data

Het correct inzetten van data is cruciaal geworden voor bedrijven. Vaardige Data Engineers of Analisten zijn een onmisbare schakel geworden in het creëren van duidelijke inzichten waarop belangrijke bedrijfsbeslissingen worden genomen. Wil jij deze waarde leren creëren? Dan is één van deze Masterclasses misschien iets voor jou:

Masterclass Data Engineering:

  • Zomer 2024

Masterclass Data Analyse:

  • Zomer 2024

 

Meer weten? Klik hier!