We care. We search. We connect.

Kiezen voor consultancypartner Elmos, is kiezen voor knowhow en kwaliteit. Al 25 jaar op rij zijn we de kritische partner op de IT-arbeidsmarkt.

Elmos - Onze aanpak 2

Wij zijn vertrouwd met de must-haves en nice-to-haves voor developers, business analisten, functioneel analisten, project managers, data analisten en data engineers.

Naast onze consultancyopdrachten voor ervaren IT-profielen, kun je ons ook jouw IT-project toevertrouwen. Elmos partnert professioneel en persoonlijk in functie van jouw unieke IT- of businessnoden.

Elmos - onze aanpak

De Weg naar succes in 3 stappen

#1 Kennismaken

Geen zoektocht die start zonder een grondig gesprek. We bespreken wie je zoekt, waarvoor en voor hoelang. Zoek jij een fullstack deloper, data analist of PM en zien we een ander IT-profiel beter matchen met je vraag? Dan communiceren we dit eerlijk. Jij kan vertrouwen op 25 jaar praktijkervaring

#wecare

#2 Screenen

Een mondje Java of .NET spreken, is dagelijkse kost. Met kennis van je bedrijfs-DNA en de projectdetails gaan we op zoek naar de perfecte match. Iemand die de gewenste kennis binnenbrengt en klikt met je team. Is de kandidaat approved by Elmos, dan, stellen we hem of haar aan jou voor.

#wesearch

 

#3 Connecteren

Jij herkent je wensenlijstje in de voorgestelde consultant, ons IT-talent herkent zich in jouw visie: tijd dus om samen te werken! Elmos biedt kwalitatieve IT-solutions via ervaren IT-consultants. Jouw project in development, analyse, testing of data is in goede handen bij onze IT-consultant.

#weconnect

 

Kwalitatieve IT-consultancy met een menselijke toets, dat vat de Elmos’ way of working samen.

IT-projecten kunnen zelden wachten. Er moet dus snel geschakeld worden. Elmos begrijpt die urgentie maar al te goed. We zoeken én vinden de IT-consultants met de juiste theoretische rugzak en met de juiste mindset. Wij schuiven gemotiveerde experten naar voren die klikken met jouw business en bedrijfs-DNA.

 

Neem contact op

Deze klanten gingen je voor

Elmos in cijfers

25

jaar ervaring

3

Inhouse competence centers

2

Kantoren

32

Interne medewerkers