Onze sfeer, hecht én hartelijk

Een ambitieus en toch familiaal consultancybedrijf waar IT-talenten elkaar regelmatig horen, zien, informeren en inspireren: dat is Elmos! Geen betere manier om je onze authentieke sfeer voor te stellen, dan via onze talrijke teamevents

Onze sfeer, ons team

New Year’s Dinner

#oneday

Het jaar aftrappen, doen we bij Elmos in stijl. In een feestelijk decor blikken we ambitieus terug en vooruit, tafelen we uitgebreid en genieten we van een streepje livemuziek. We connecteren om vervolgens het nieuwe jaar in te vliegen. We look forward!

 

Newyears dinner

Afternoon Inspiration

#onedomain

Ons hoofdkantoor in Mechelen zwaait meerdere keren per jaar de deuren open voor een Afternoon Inspiration. Die namiddagen lopen over van inspiratie. Naast een inhoudelijk topic, babbelen we ook bij met de collega’s met een lekker glaasje. Eager to grow!

 

Family Day

#oneteam

De grootste supporters achter onze talenten zijn zonder twijfel hun familieleden. Op onze nazomerse familiedag staan zij in the picture. Jong en oud trekken eropuit voor een goed gevuld dagprogramma, dat gaat van bijpraten, over ravotten, tot tafelen. Family first!

 

Familiedag 2021

ICTech Day

#onefuture

Jaarlijks organiseren Elmos en PeopleWare een brandend actuele inspiratiedag. De wereld van IT, cloud en security staat immers geen seconde stil. Spilfiguren uit de sector informeren er onze consultants over updates, trends en best practises. Knowledge is key!

 

Business Birthday

#onecompany

2022 markeert ons 25-jarig bestaan. De kers op de jubileumtaart? Een feestelijk bedrijfsfeest met de bubbles & bites in Brussel. We tekenen nu al om ook de komende 25 jaar een sleutelrol in ICT-consultancy te vervullen. Ready for more!