Over ons

Onze drijfveren

Elmos is gefascineerd door IT en gepassioneerd door mensen. Dat uit zich in een vijfsterrenservice voor onze medewerkers én onze klanten. Wat drijft ons, met wie matchen wij en wie verwelkomen wij graag in onze Elmos-familie? Let's connect!

Kevin DeRudder en Elmos team

Onze waarden

#1 People first

In een wereld van technieken, tools en trends brengen wij een human touch. Met oog voor de mens achter het cv onderscheiden we ons in deze concurrentiële en snelle IT-branche. Uitgebreid kennismaken, tussentijds opvolgen, opleidingen aanbieden of teamevents hosten: Elmos geeft écht om haar mensen.

Onze waarden

Kantoor Elmos IT-consultancy in Mechelen

#2 Growth hackers

Hoewel we een vaste waarde zijn sinds de jaren ’90, nemen we geen gas terug. Elmos staat ambitieus en alert in de markt. Hoe versterken we de connectie met medewerkers, consultants en freelancers? Via welke formules ondersteunen we onze klanten optimaal? Welke IT-toepassingen willen we ten volle beheersen? Elmos stelt zichzelf kritisch in vraag om zo keer op keer de beste service te bieden.

#3 Transparant culture

Elmos combineert de innovatieve geest van een start-up, met de maturiteit van een corporate company. Zowel kandidaten, als klanten kunnen rekenen op een snelle en open communicatie over tarieven, deadlines, contracten en toekomstperspectieven door hun vertrouwd aanspreekpunt. Naast de nodige au sérieux maken we ook tijd voor een partijtje pingpong en afterwork drinks.

Transparante cultuur

Decision Makers

#4 Decision makers

Alle markten bedienen, daar doen we niet aan mee. Wij kiezen voor laser focus. Elmos blijft trouw aan haar expertises en is daardoor ijzersterk in IT. Al 25 jaar bouwen wij bruggen tussen IT-noden en IT-talenten met de beste IT-vakmensen en de beste tools. We adviseren, selecteren en connecteren met het oog op een duurzaam resultaat op lange termijn.

Op zoek naar de job waarmee het klikt

Als junior, medior of senior IT’er heb je keuze in overvloed op de arbeidsmarkt. Elmos neemt het voortouw en biedt jou houvast in het oeverloze aanbod. Wij kennen onze klanten door en door waardoor wij makkelijker een IT-job vinden die klikt met je competenties en met je karakter. Bekijk onze vacatures of activeer onze ervaren recruiters voor een job op maat.

 

Solliciteer spontaan

placeholder

1, 2, 3, say IT!

Bij Elmos werken is, professioneel groeien en persoonlijk ontplooien.

 

Leer ons kennen

Jobs

Software solution architect (Azure + API)
Brussel (Regio)

We zoeken een Software Solution Architect voor onze IT delivery-organisatie die een passie heeft voor verandering op het gebied van IT. Als software solution architect zal je onderdeel uit maken van ons IT delivery team. Het IT delivery team ontwerpt ontwikkelt en runt alle applicatieve ketens. Het team is opgedeeld in verschillende domeinen die een end to end business focus kennen.

Bij een domein kan gedacht worden aan een keten met een business scope. Bijvoorbeeld finance en risk processen, end to end proces van portaal naar administratiesystemen voor klanten, document handling processen voor operations etc.

Functioneel Analist
Gent (Regio)

Wij zijn op zoek naar een zeer bekwaam en gemotiveerd Functioneel Analist om ons team te komen versterken. De ideale kandidaat heeft expertise in SQL, wireframing, modellering (BPMN + UML) en user stories. De kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor het verzamelen en analyseren van vereisten, het ontwerpen en documenteren van functionele specificaties en samenwerken met ontwikkelingsteams om een succesvolle projectlevering te garanderen.

Python Developer
Leuven (Regio)

We zijn op zoek naar een ervaren Python Developer die ons team komt versterken en zich zal richten op ons JAMES-platform.

Als Python Developer werk je nauw samen met ons team van engineers om geavanceerde algoritmen en tools te ontwikkelen die de personalisatie- en automatiseringsmogelijkheden van JAMES verbeteren.

Je zult betrokken zijn bij het volledige ontwikkelingsproces, van het ontwerpen en implementeren van nieuwe functies tot het oplossen van technische uitdagingen

Alle jobs

Liever eerst een babbeltje slaan?

Als je kan coderen, data analyseren of projecten managen, dan verstaan we elkaar! Van harte welkom bij ons in Mechelen of in Gent voor een kennismaking, mét een lekkere koffie. Zoals dat gaat in een echte familie

 

Laten we kennismaken