Competence Center Analyse & PM

Binnen het Competence Center Analyse leggen we de focus niet enkel op analysetechnieken, maar ook op Project Management, Testing, Agile methodologieën, etc. De reden hiervoor is dat deze allen behoren tot de skillset van een goede Analist. Analisten, zowel Functioneel als Business, groeien vaak door tot rollen als Project Manager, Product Owner en Scrum Master. Daarom zal je deze rollen ook vinden in het Analyse Competence Center.

Competence Center PM & Analyse

Masterclass Analyse

Naast het persoonlijk groeitraject dat we uitstippelen voor elke consultant, houden wij ook onze jaarlijkse Masterclass Analyse.

Hierbij gaan we net-afgestudeerden of personen met een eerste werkervaring gedurende 3 weken onderdompelen in een zeer praktische opleiding, waarna we hen begeleiden naar een eerste project bij onze klant.

Meer weten? Klik hier!
Masterclass Data

De Competence Manager

Jolien Declerck - CM Analyse

Bio

Met een solide basis als .NET-ontwikkelaar heeft Jolien de gedurfde stap gezet om als functioneel analist haar horizon te verbreden. In deze rol, benut ze haar technische ervaring om consultants met beproefde tips en tricks bij te staan. Als een ware strategische architect, ontwerpt ze ook zorgvuldig groeitrajecten. Hiermee illustreert Jolien op een meesterlijke wijze hoe technische kennis naadloos kan worden geïntegreerd met bedrijfsanalyse.

Specialisatie

  • Scrum
  • User Stories
  • Technische Analyse
  • Problem Solving