Competence Center Analyse & PM

Binnen het Competence Center Analyse leggen we de focus niet enkel op analysetechnieken, maar ook op Project Management, Testing, Agile methodologie├źn, etc. De reden hiervoor is dat deze allen behoren tot de skillset van een goede Analist. Analisten, zowel Functioneel als Business, groeien vaak door tot rollen als Project Manager, Product Owner en Scrum Master. Daarom zal je deze rollen ook vinden in het Analyse Competence Center.

Competence Center PM & Analyse

Masterclass Analyse

Naast het persoonlijk groeitraject dat we uitstippelen voor elke consultant, houden wij ook onze jaarlijkse Masterclass Analyse.

Hierbij gaan we net-afgestudeerden of personen met een eerste werkervaring gedurende 3 weken onderdompelen in een zeer praktische opleiding, waarna we hen begeleiden naar een eerste project bij onze klant.

Meer weten? Klik hier!
Masterclass Data

De Competence Manager

Sylvester Spitaels, Competence Manager Analyse

Bio

Analyse en Problem solving zijn enkele van de passies van Sylvester Spitaels. Naast het uitstippelen van groeitrajecten en het begeleiden van onze consultants, is Sylvester ook actief op een project als Analist. Hierdoor weet hij als geen ander wat de struikelblokken in het veld zijn en anticipeert hij onze consultants hierop met raad en daad.

Specialisatie

  • Agile & Scrum
  • User Stories
  • MVP's