Competence Center Development

Binnen het Competence Center Development gaan we vanzelfsprekend dieper in op het Development topic. Daarbij ligt de focus op enerzijds Back-End en anderzijds Front-End Development.

Competence Center Development

Masterclass Development

Naast het persoonlijk groeitraject dat we uitstippelen voor elke consultant, houden wij ook onze tweejaarlijkse Masterclass .NET en een jaarlijkse Masterclass Java.

Hierbij gaan we net-afgestudeerden of personen met een eerste werkervaring gedurende 3 weken onderdompelen in een zeer praktische opleiding, waarna we hen begeleiden naar een eerste project bij onze klant.

Meer weten? Klik hier!
Elmos - Masterclasses

De Competence Manager

Kevin DeRudder, Competence Center Development

Bio

Kevin DeRudder is geen onbekende naam in de Development wereld. Naast jaren ervaring als Full-Stack Developer, is Kevin mede-organisator van het bekende ‘Techorama’ en mag hij zich al meerdere jaren ‘Microsoft MVP’ noemen.

Echter is het werken met competenties en het coachen van consultants belangrijker voor hem geworden dan het dagelijks coderen van applicaties. Onze consultant en wijzelf zijn dan ook heel blij hem aan boord te hebben als Competence Manager.

Specialisatie

  • C# om API’s te bouwen
  • Vue en React om webapplicaties te laten werken