Development met impact

Onze frontend, backend en fullstack developers zijn echte vakspecialisten in Java en .NET. Ontwikkelomgevingen die flexibel, breed toepasbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor bijvoorbeeld webapplicaties, klantenportalen en stocksystemen.

Om onze ambitieuze klanten te verzekeren van toekomstbestendige ontwikkeling, organiseert ons intern competence center regelmatig theoretische en praktische trainingen. Elmos codeert vandaag de bedrijfssoftware van morgen!

Development met impact

Waarin kunnen we ondersteunen?

Development

Of je nu behoefte hebt aan Full Stack, Back-end of Front end ontwikkeling, Elmos kan aan al je behoeften voldoen. We zijn technologie-onafhankelijk en willen overal in meedenken, maar richten ons voornamelijk op .NET en Java. Onze ervaren ontwikkelaars staan klaar om je te helpen met elk aspect van de softwareontwikkeling, van planning tot implementatie.

Design

Onze Developers zijn bekwaam in verschillende designprincipes en -patronen, waaronder SOLID, DDD, en Design Patterns.

We gebruiken deze concepten om de kwaliteit van de software te verbeteren, de onderhoudbaarheid te vergroten, en om ervoor te zorgen dat je applicaties efficiënt en effectief functioneren.

Cloud Omgevingen

Of je nu de voorkeur geeft aan Azure, AWS of GCP, we kunnen je helpen met het inrichten en opzetten van cloud omgevingen.

We kunnen je begeleiden bij het selecteren van de juiste cloud-diensten voor je bedrijfsbehoeften en bij het beheren en optimaliseren van je cloud-infrastructuur.

UX/UI

Ons team van UX/UI-experts begrijpt het belang van een intuïtieve en aantrekkelijke gebruikersinterface.

We streven ernaar om de gebruikerservaring te optimaliseren en de interactie met je producten en diensten zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

Devops

We kunnen helpen bij het implementeren van DevOps-praktijken in je organisatie, waaronder continue integratie en deployment (CI/CD) en automated testing.

Deze benadering kan leiden tot snellere releases, verbeterde productkwaliteit en efficiëntere processen.

Van strategie tot succesvolle implementatie

We staan we klaar om organisaties te ondersteunen bij het gehele traject, van het analyseren van de zakelijke behoeften en het implementeren van de juiste oplossing tot het opleiden van intern personeel.

Ben je klaar om jouw development-uitdagingen aan te pakken en je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op om een strategische intake te plannen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met het realiseren van jouw development-ambities.

 

Vraag een strategiesessie aan

Onze realisaties

Planning van zaken in de bouw - HRB

Digitale Planningstool

Voor HRB, een zich bouwbedrijf gespecialiseerd in de bouw van massief houten woningen, hebben we een digitale planningstool ontworpen en geïmplementeerd. 

We hebben een klassiek development team opgezet bestaande uit een analist en 3 developers, de aanpak was echter wel uitgesproken Agile.

Ontdek het volledige project

Asset Management Tool

VMA, actief in de sector van elektrische installaties, vroeg ons om een asset management applicatie op te zetten die in staat was om meerdere duizenden componenten op een overzichtelijke manier te administreren.

We speelden op een efficiënte manier in op de resource noden in de markt, waardoor VMA een commercieel interessant voorstel kon krijgen. 

Ontdek het volledige project
Distributie Centrum - VMA

Wil je weten of wij jou kunnen helpen? Neem contact op!

Marijke Wouters Sales Manager Elmos
Marijke Wouters
Sales Manager
marijke.wouters @ elmos.be
+32 494 34 35 09
Kevin deRudder - Competence Manager Elmos
Kevin DeRudder
Competence Manager Development
kevin.derudder @ elmos.be
+32 475 30 06 50