Data met logica

De toekomst is digitaal en daarin speelt data een onmisbare rol. Hoe kunnen bedrijven snel en secuur omspringen met data? Wat is cruciaal om data leaks te bannen? Onze data engineers en data analisten worden ingeschakeld om achter de schermen van bedrijfsapplicaties, websites of apps alles op punt te zetten.
 
Een greep uit ons aanbod data consultancy? We aligneren bronnen, bewaken kwaliteit en verhinderen cyberaanvallen. Aangezien al onze consultants vakconnaisseurs zijn, spotten we ieder detail en iedere opportuniteit. Elmos organiseert, structureert en optimaliseert bedrijfsdata met logica!

Data met logica

Waarin kunnen we ondersteunen?

Data Strategie

Een goede datastrategie kan jouw organisatie naar een hoger niveau tillen door waardevolle inzichten te verschaffen en beter geïnformeerde beslissingen mogelijk te maken. Elmos beseft hoe cruciaal een doeltreffende datastrategie is en staat paraat om je te ondersteunen met deskundige consultants.

Wanneer je samenwerkt met Elmos, kies je voor een nauwe samenwerking. We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij jouw projecten, zodat we samen de beste resultaten kunnen behalen. Met onze expertise en toewijding aan jouw succes, helpen we je bedrijf optimaal te profiteren van de kracht van data.

Data Architectuur

Bij Elmos zijn we ons bewust van het belang van een solide data-architectuur voor jouw onderneming. Onze deskundige data-architecten staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van schaalbare en effectieve data-architecturen die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in cloud oplossingen die in staat zijn om grote datavolumes te verwerken en realtime inzichten te verschaffen. Aangezien Elmos technologie onafhankelijk is, stemmen we ons af op de voorkeuren van onze klanten zonder in te leveren op kwaliteit. We hebben ervaring met zowel Microsoft Azure als AWS.

Data Engineering

Data engineering speelt een belangrijke rol in de hedendaagse IT-wereld en vormt de basis voor het ontsluiten, organiseren en analyseren van gegevens. Het omvat het verzamelen, opslaan, verwerken en transformeren van ruwe data naar bruikbare informatie, waardoor jouw bedrijf weloverwogen beslissingen kan nemen en waardevolle inzichten kan verkrijgen.

Bij Elmos willen we nauw samenwerken met jouw organisatie om te onderzoeken hoe we het data engineering proces op een efficiënte manier kunnen opzetten en optimaliseren, zodat je het maximale uit jouw data kunt halen.

Data Analyse

Data analyse is het proces waarbij grote hoeveelheden gegevens worden onderzocht om betekenisvolle inzichten en trends te onthullen. Door het toepassen van geavanceerde analytische technieken en methoden, stellen onze data analisten jou in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen en je bedrijf te laten groeien op basis van feitelijke informatie.

Van strategie tot succesvolle implementatie

We staan we klaar om organisaties te ondersteunen bij het gehele traject, van het analyseren van de zakelijke behoeften en het implementeren van de juiste oplossing tot het opleiden van intern personeel.

Ben je klaar om jouw data-uitdagingen aan te pakken en je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op om een strategische intake te plannen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met het realiseren van jouw data-ambities.

 

Vraag een strategiesessie aan

Onze realisaties

PowerBI_Dashboarding_Platform_a_modern_office_space

PowerBI Dashboarding Project voor CRM Data

Voor de Elmos groep hebben we een cruciaal PowerBI dashboarding platform opgezet, gericht op het sales departement. Dit project was van groot belang om de verkoopprocessen te optimaliseren en beter inzicht te krijgen in klantrelaties. Door waardevolle inzichten te ontsluiten uit CRM-gegevens met behulp van Databricks en een geavanceerde ETL-pipeline, konden we de prestaties van het salesteam nauwkeurig analyseren en verbeterpunten identificeren. 

De accountmanagers van Elmos hebben maar een half woord nodig om een hele zin te begrijpen. Daardoor creëer je een echte vertrouwensband.

Michel Heuvelmans
Head of IT Transformation - NN Insurance Services Belgium

Wil je weten of wij jou kunnen helpen? Neem contact op!

Adriaan Plender - Account Manager bij Elmos IT consultancy Mechelen
Adriaan Plender
Account Manager Data
adriaan.plender @ elmos.be
+32 478 31 20 42
Ben Selleslagh, Competence Manager Data bij Elmos
Ben Selleslagh
Competence Manager Data
ben.selleslagh @ elmos.be
+32 479 46 75 36