Kevin DeRudder wordt Competence Manager bij Elmos

"De digitalisering heeft een impact op de hele arbeidsmarkt. 4,5 miljoen werkenden zullen volgens sectorfederatie Agoria hun skills regelmatig moeten upgraden. We willen bij Elmos daarom het opleidingsaanbod en het groeipad van onze consultants naar een hoger niveau tillen.

2 minuten read
26.03.2019
Kevin DeRudder en Elmos team

“Ik studeerde in 2004 af als web developer, maar merkte al snel dat enkel code schrijven niets voor mij was. Ik ben geïnteresseerd in mensen en hou van sociaal contact. Daarom maakte ik na enkele jaren de omschakeling naar software trainer voor verschillende bedrijven. Tussen 2010 en 2018 doceerde ik programmeervakken aan derdejaarsstudenten van de Howest. Ik voel mezelf geen IT’er. Ik ben meer geïnteresseerd in de mensen die in IT werken. Daarom is de functie van Competence Manager op mijn lijf geschreven. Daarnaast ben ik medeoprichter van de technologieconferentie Techorama en ben ik Most Valuable Partner van Microsoft. MVP's zijn technische community leiders die worden betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe en bestaande Microsoft producten.

 

Opleidingsaanbod naar hoger niveau

"De digitalisering heeft een impact op de hele arbeidsmarkt. 4,5 miljoen werkenden zullen volgens sectorfederatie Agoria hun skills regelmatig moeten upgraden. We willen bij Elmos daarom het opleidingsaanbod en het groeipad van onze consultants naar een hoger niveau tillen. Het snel kunnen inspelen op de veranderende markt zal meer en meer de concurrentiekracht van bedrijven bepalen. Werknemers en hun skills vormen hierin een belangrijke schakel. Daarom geven we structureel aandacht aan de groei van onze werknemers en de ontwikkeling van ons IT-talent. Mijn taak bestaat erin te luisteren naar de wensen van onze consultants en op basis van persoonlijke gesprekken en een skills matrix samen een groeipad uit te stippelen. Dit stelt ons ook in staat om aan te werven op basis van talent en niet enkel op skills die kandidaten al bezitten. 

 

Meer nieuws

Alle nieuws