Interview met Steven Van Belleghem

Het jaar afsluiten doen we traditioneel met een knaller van een nieuwjaarsreceptie. Dit jaar wordt het een ietwat andere editie. Eentje waarvoor we een speciale gast wisten te strikken. Benieuwd?

2 minuten read
29.01.2021
Opnames online nieuwjaarspresentatie De Vooruit Gent

Traditiegetrouw sluiten we de maand januari af met een knaller van een nieuwjaarsreceptie. We moeten je natuurlijk niet uitleggen waarom ons jaarlijks event niet kan doorgaan. Maar we wilden deze dag ook niet zomaar aan ons laten voorbijgaan. Daarom zetten we voor onze medewerkers en consultants een online nieuwjaarspresentatie op poten. Een panelgesprek met moderator en blockchain expert Gerrie Smits - die al 2 keer op onze ICTech Day kwam spreken - leuke video’s en muziek van pianiste Astrid Stockman passeren de revue. Locatie voor de opnames? Kunstencentrum Vooruit in Gent. 

 

Astrid Stockman op nieuwjaarspresentatie Elmos

Steven Van Belleghem gestrikt

Bovendien konden we Steven Van Belleghem, expert digital customer experience, strikken voor een boeiend gesprek. Hij heeft het in een van de interviews onder andere over zijn recent fictieboek ‘Eternal’, over de impact van digitalisering op ons dagelijks leven en over de voor- en nadelen van technologie. Ook de skills van de toekomst en de impact van corona kwamen aan bod. Onze vraag voor Steven was: hoe ziet de klantrelatie van de toekomst eruit en hoe kunnen we als mens het verschil maken in de toekomst? Bekijk het interview onderaan:

 

Soon more!

Benieuwd naar meer? Hou onze blog in de gaten want Steven Van Belleghem belicht de komende weken nog enkele andere interessante topics! 

 

Meer nieuws

Alle nieuws