Unizo zet Elmos in de bloemetjes

De actie van Unizo voor de Dag van de Medewerker in april levert Elmos vandaag enkele prijzen op. Het Mechels IT-consultancybedrijf zette een vernieuwende en inspirerende actie op poten en krijgt daarvoor een trofee en een gratis deelname aan het Unizo-traject Jobstap in ruil.

2 minuten read
19.07.2019
Unizo zet Elmos in de bloemetjes

Ondernemingen die in april 2019 een vernieuwende, inspirerende, motiverende en/of originele actie voor hun medewerkers hebben opgezet, maakten kans op een prijs. Elmos werd nu uitgeroepen als winnaar voor de provincie Antwerpen. Het Mechelse bedrijf wist de jury te overtuigen met een certificaat dat het aan twee willekeurige medewerkers overhandigde. Daarmee werd hun dagelijkse inzet en vertrouwen in de bloemetjes gezet.

Sanne Schouteden, HR officer bij Elmos:

“Uiteraard verdienen al onze medewerkers een certificaat, maar we kozen ervoor om via een onschuldige hand twee werknemers uit te kiezen. Dat werden Dominic Polders, die werkt als functioneel analist bij één van onze klanten, en Benjamin Ceustermans die als .NET developer aan de slag is. Op het certificaat stonden mooie, persoonlijke complimenten van onze accountmanagers en van de klant waar Dominic en Benjamin aan de slag zijn.”

Bovendien worden de consultants van Elmos voortdurend begeleid, met opleidingen, persoonlijke gesprekken en het uitstippelen van een groeipad. Sofi Van Ussel, directeur Unizo provincie Antwerpen: “Een cultuur waarin talenten maximaal gestimuleerd worden en mensen hun dromen kunnen najagen, kunnen we alleen maar aanmoedigen. Goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. Elmos heeft getoond dat zijn onderneming aandacht heeft voor een duurzaam HR-beleid.”

Bron: Made In Mechelen

Meer nieuws

Alle nieuws