Code, carrière, cultuur - Een nieuwe generatie developers

De visie van onze oprichter vertaalt zich in de Masterclass Development. Hier verbinden we ambitieus talent met hedendaagse IT-uitdagingen en dit door een mix van technische training en persoonlijke ontwikkeling. Lees waarom niet enkel de deelnemers hier beter van worden!

Expertise
Development
8 minuten read
Bjorn Vanden Broeck
13.02.2024
Nieuws

De jacht op talent is intenser dan ooit. IT-Leaders staan voor een grote uitdaging: het vinden van gekwalificeerde developers die niet alleen technisch bekwaam zijn, maar ook snel kunnen groeien en zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Hier komt Elmos in beeld. Met onze Masterclass Development bieden we een opleidingsprogramma dat de brug slaat tussen ambitieus talent en de hedendaagse technologische behoeften. Deze Masterclass is niet zomaar een opleiding; het is een springplank naar succes, zowel voor de studenten als voor de bedrijven die hen in dienst nemen.

Lees verder om te ontdekken hoe Elmos niet alleen investeert in de vaardigheden van haar studenten, maar ook in hun persoonlijke groei, waardoor ze de ideale kandidaten worden voor toekomstige IT-projecten.

.NET studenten in de Masterclass

Een nieuwe generatie software developers

De Masterclass Development van Elmos is een unieke opleiding die zich richt op software ontwikkeling, met speciale aandacht voor C# en Full Stack Development. Deze drie weken durende opleiding is ontworpen om deelnemers te transformeren tot zelfverzekerde software developers. Studenten krijgen een diepgaand inzicht in verschillende aspecten van softwareontwikkeling, waaronder zowel back-end als front-end technologieën en software architectuur.

De Masterclass is niet alleen een technische opleiding, het leidt telkens tot uitdagende IT-projecten bij Belgische topbedrijven. Met een combinatie van kennis en praktische vaardigheden, bereidt deze Masterclass zijn deelnemers voor op een succesvolle carrière in de IT-sector. Voor meer details, bezoek onze Masterclass Development.

Een visie van groei

Liesbeth Debruyn (CEO) & Eddy Lambaerts (Oprichter)

De visie van oprichter Eddy Lambaerts, nu voortgezet door CEO Liesbeth Debruyn, is die van groei en ontwikkeling. Deze filosofie vind je niet alleen terug in de Masterclass Development, maar ook in de uitgebreide begeleiding en ontwikkelingstrajecten van consultants. Door de nadruk te leggen op de waardevolle feedback van klanten, versterkt Elmos de opleiding van haar consultants.

Dit resulteert in een synergie waarbij iedereen wint: de consultant groeit, de klant profiteert van betere dienstverlening, en Elmos versterkt zijn reputatie en expertise. Deze visie van wederzijdse groei en ontwikkeling ligt aan de basis van het succes van Elmos.

Van klaslokaal naar carrière: enkele succesverhalen

De succesverhalen van studenten die de Developer Masterclass bij Elmos hebben gevolgd, zijn indrukwekkend.

Kilian H. is een uitstekend voorbeeld van de veelzijdigheid die onze Masterclass biedt. Na het afronden van de Masterclass begon hij zijn carrière als Product Owner & Full Stack Developer bij een start-up project. Zijn reis leidde hem vervolgens naar complexe industrieën zoals ArcelorMittal. Momenteel is hij actief als Full Stack Developer bij Fluvius. Daarnaast is hij ook intern bij Elmos actief waar hij fungeert als Scrum Master en junior developers coacht.

Pieter V., een andere succesvolle afgestudeerde, illustreert hoe onze studenten diepgang en loyaliteit in hun carrière kunnen brengen. Na het succesvol voltooien van de Masterclass, ging hij aan de slag bij SDWorx, een van onze belangrijkste klanten. Daar houdt hij zich bezig met complexe development taken, wat zijn diepe toewijding en vermogen om gespecialiseerde expertise te ontwikkelen benadrukt.

Deze casestudies tonen aan dat onze Masterclass niet alleen directe waarde biedt, maar ook een fundament legt voor langetermijnsucces in diverse IT-omgevingen.

De Masterclass bereidt consultants voor op complexe uitdagingen, met een focus op zowel technische bekwaamheid als persoonlijke ontwikkeling. Dit leidt tot een snellere integratie in onze projecten en verbetert de effectiviteit aanzienlijk.

- Kristof Van Renterghem - ArcelorMittal Belgium

Lees het volledige artikel over ArcelorMittal Belgium.

Klaar voor uw uitdagingen

De vraag naar bekwame en veelzijdige developers is groot. Onze Masterclass Development van biedt een uniek antwoord. Door een combinatie van technische training en persoonlijke ontwikkeling, zorgen we ervoor dat onze consultants niet alleen technisch vaardig zijn, maar ook uitblinken in professionele groei en aanpassingsvermogen.

We nodigen IT-Leaders uit om de kracht van onze afgestudeerden te ontdekken. Kies voor de veelzijdige, loyale en diepgaand opgeleide junior developers van Elmos voor uw volgende project, en ervaar hoe zij een meerwaarde kunnen zijn voor uw team.

Voor meer informatie of om een samenwerking te starten, contacteer ons via onderstaand formulier.