Elmos is preferred partner van SD Worx

Wat onze samenwerking er boenk op maakt? Ruben Smolders van SD Worx vertelt je meer.

 

Ruben Smolders, SD Worx - klant IT-consultancy

Het eerste mailtje tussen Ruben Smolders, Head of Product Development Payroll & Reward bij SD Worx, en Marijke, zijn vertrouwenspersoon bij Elmos, dateert intussen al van 2011. De laatste jaren is de samenwerking tussen Elmos en SD Worx in een stroomversnelling geraakt, toen Ruben voor het ambitieuze BeOne-project op zoek was naar een groot aantal consultants - vooral .NET specialisten - met verschillende ervaringsniveaus.

Ideale mix

Wat onze samenwerking er boenk op maakt? Ruben Smolders: "De hele wereld is geconnecteerd. Alles is met elkaar verbonden, dus onze applicaties moeten dat ook zijn. Met BeOne wilden we een innovatieve doorbraak lanceren en onze applicaties een pak intuïtiever maken en dichter bij de gebruikers brengen. Ondanks de gespannen markt levert Elmos heel vlot de juiste profielen aan. Een ideale mix voor een erg faire prijs.”

Preferred partner

"Elmos is al enkele jaren een van onze preferred partners. Dat zijn partners met wie we heel nauw samenwerken. Het is belangrijk dat zij met ons meedenken en onze cultuur kennen. Dat ze weten wanneer ze er moeten zijn en dan snel en juist reageren. We willen niet dat een externe partij een applicatie volledig maakt voor ons maakt. Ik geloof sterk in co-creatie en Elmos staat open voor dat model. We werken graag met Elmos samen omdat ze ons de juiste profielen kunnen aanbieden wanneer we ze nodig hebben.”

Win-win

"Payroll is een vrij complexe materie. Je moet je enkele jaren engageren en verdiepen voor het rendeert. Elmos selecteert dan ook gedreven, betrouwbare profielen die op lange termijn willen meebouwen aan een hechte teamsfeer. Dat is de kracht van onze samenwerking. Wij helpen hen te groeien en zij bouwen mee aan de payrollapplicatie van de toekomst. Win-win!"

 

 

"De ideale partner? Een supplier die me niet te veel cv's stuurt als ik een aanvraag doe."

Ruben Smolders
Head of Product Development Payroll & Reward bij SD Worx